Tahicardia este cauzata de frica,emoții puternice,anxietate mai bine zis!
Nu are legătură anxietatea cu cardiologul ci cu psihologul sau psihiatru daca e severa,acelea sunt dureri somatice produse de anxietate ( ghost symptom caused by thoughts.
Anxietatea nu este gravă,nu este o boala, ci frici probabil cauzate de vreo trauma din trecut, abuz fizic, verbal sau stres posttraumatic și foarte multe insecurități.
Anxietatea are la bază frici nejustificate, ele nu se întâmplă în realitate niciodată așa cum îți imaginezi.
Sunt probleme din trecut sau din prezent, traume, stres, suparari, probleme in familie sau societate.
Recomand cartea : Legaturi pierdute de Johann Hari
Sau cauta pe internet terapeuti care discuta despre cauzele psihologice / spirituale care iti cauzeaza aceasta problema.
Poti cauta de asemenea meditatii pentru anxietate si echilibrare emotionale pe Youtube.
Bună. Și eu am. Aceeași problemă. Eu am avut echo holter 24 de ore. Și acolo am descoperit ca bătăile astea sunt extrasistole. Nu sunt periculoase. Toată lumea le are. Unii le simt alții nu. Sunt ca. Niște bătăi in plus ale inimii asa mi e explicat mie dr. Nu te panica.
Multumesc tare mult. Intr-un fel m-am linistit stiind ca nu sunt singura, dar sti cum e in momentele alea, am impresia ca o sa se opreasca si mor.
Atacurile de panica dau acea falfaiala imaginara la inima, fiind de fapt o boala si frica imaginara, toate inventate de mintea ta bolnava, care iti induce atacul de panica.
Mergi al un medic bun psihiatru si vei primii medicatie adecvata care te va ajuta sa treci mai suor peste aceste atacurid e panica si sa in timp, cu tratamnet bun, te vei vindeca.
Sanatate maxima!
Ioana184 întreabă: