| Ronaldo_Ronaldo_1997 a întrebat:

Sunt baiat am 15 ani si mananc des prostii adica chipsuri ma intelegeti si acu cateva zile vreo 2 zile am facut un fel de besica alba la gura mare pe buza si ma doare cand mananc si am asteptat sa imi treaca dar nu vrea aveti vreun sfat cu ce sa o tratez? fara ceai de musetel ca nu am in casa deloc laughing) multumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Poate fi de la slabirea sistemului imunitar, du-te la farmacie isi va da ceva si te dai in gura, de la chipsurii nu faci basici in gura

3 răspunsuri:
| Aantonyaa a răspuns:

Poti cu un balsam de buze hidratant. Le gasesti in farmacie, avand in vedere ca esti baiat, si e destul de ciudat sa o faci, pentru a nu te vedea nimeni k poti face înainte să te culci.

| Ronaldo_Ronaldo_1997 explică (pentru Aantonyaa):

Pe bune? si cam cat ajunge pretul?

| Kyttynna a răspuns:

Tratamentul e sa nu mai consumi cipsuri si alte asemenea prosti si ai sa vezi a trece de la sine.