| DutzaDiia a întrebat:

Sunt foarte ingrijorata. Am 15 ani (si normal ca nu am intretinut relatii sexuale). Aveam menstruatia regulata (venea de obicei pe data de 14, cu intarzieri de maxim 2 zile). Luna trecuta (martie) mi-a venit pe 14, iar apoi, TOT IN ACEEASI LUNA, pe 28. M-am cam ingrijorat. Eu, luna aceasta, (aprilie), asteptam sa am menstruatia tot pe data de 14, cum era si normal. Este aproape luna mai, iar eu nu am mai avut menstruatie din martie. (PS : Am menstruatie de 3 ani, in caz ca ajuta cu ceva aceasta informatie). Ce as putea face? Rog seriozitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| HOspeeOH a răspuns:

Schimbari hormonale. o sa.ti revii la normal. happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca acea sangerare din 28 martie a avut durata si consistenta unei menstruatii normale inseamna ca a fost declansata de o dereglare hormonala mai intensa. In acest caz trebuie sa astepti sfarsitul lunii aprilie in vederea reluarii ciclului cum se petrecea pana in prezent in mod normal. Daca menstruatia nu revine nici acum va trebui sa te prezinti obligatoriu la un control ginecologic de specialitate.

| SkyPilot a răspuns:

Deocamdata stai linistita. Daca pe 28 ai avut o menstruatie normala si nu doar o pata sau doua, schimbi data la 28 de acum incolo. La varsta ta dereglarile hormonale sunt frecvente. Daca ai o intarziere mai mare de 12-15 zile, ar trebui sa mergi la un control.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O dereglare hormonala.(Mie nu mi-a venit menstruatia de 4 luni, deci nu esti in cel mai rau caz )

| DutzaDiia explică (pentru SkyPilot):

Da, este posibil. Azi suntem pe data de 25, si mi-a venit menstruatia. Este posibil ca de acum in colo sa o am in jur de data de 28.