Salut!
Cred ca te temi de cancer la san.Slabe sanse din descriere.Acela apare ca noduli, adica ii simti la palpare.Ce zici tu poate fi un furunc, nu iti face griji, o sa treaca.Ar fi bine si o vizita macar la medicul de familie. Daca refuza sa mearga la medic, spune-i macar sa mearga pentru tine daca ea nu este ingrijorata.Nu cred ca 30 de minute pierdute la medic omoara pe cineva.
Te salut,
Adrian!
Poate e un furunc. Informeaza-te despre el pe net. Dispare aplicand de 2 ori pe zi vata cu rivanol sau apa oxigenata. Sper ca te ajut. Dar cel mai bine e sa mearga la doctor sa nu fie ceva mai grav. Informeaza-te inainte sa ii spui mamri tale despre ce ar putea fi. Funda?
Pai in primul rand cauta pastile pe baza eco pe net, da comanda fara sa stie ea. Dar cumpara pastile efervescente sau ceva de genul ca sa poti sa i le pui in apa sau mancare daca nu vrea sa le inghita. Daca nu e bun planul asta, vb cu ea in fiecare zi despre cauzele care pot aparea daca nu se tratează. Sau daca tatal tau este,, seful" in casa, spune-i lui despre toata povestea asta si poate o sa vb cu mama ta si o sa o convinga. Încearcă tot ce ti am spus. Te pup si mult succes.