Bună!
Durerile acestea pot reprezenta dureri menstruale - dureri de burtă/ovare, doar că acolo jos ai tu senzaţia că te doare ( deoarece durerea "alunecă" şi se resimte mai puternic acolo ).
Dar, mai poate fi vorba de o răceală abdominală/răceală la ovare ( anexită )...
Sau, chiar o infecţie urinară/cistită - dacă mai ai şi alte simptome : urinare deasă şi slab cantitativă, senzaţie de urinare deasă, usturimi/"arsuri"/dureri la urinare, etc.
Pentru a atenua temporar aceste dureri premenstruale, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
De asemenea, ca remediu "casnic" se mai poate folosi o sticlă pe care o umpli cu apă fierbinte ( atât cât să NU te ardă, deci să fie suportabilă ) şi o pui pe burtică ( în zonele dureroase, ovare, sau pe spate ); ori dacă ai o pernă electrică, e ideală.
Toate cele bune.
Incearca urmatorul ceai:
o lingurita de coada-soricelului, o lngurita de busuioc, o lingurita de menta, o lingurita de cimbrisor si o lingurita de scortisoara (optional). Il beau neindulcit.
Nu e chiar grozav la gust, dar merita.
Daca totusi, nu poti sa-l bei neindulcit, foloseste mierea!
Stai linistita in pat, ai racit! Da-i telefon medicului de familie sa-ti spuna ce sa faci sau trimite pe cineva la farmacie. Sanatate!
Du"te la un control. :|
http://www.eva.ro/......20566.html
vezi poate iti este de ajutor
Buna. Pai mai pateam si eu asa sa am dureri si sa stau indoita. Si e normal sa te doara cred eu pentru ca in aceea perioada a lunii fiecare organism reactioneaza diferit. Ai putea incerca sa tii o sticla cu apa fierbinte acolo si o sa vezi ca iti trece. Eu asa obisnuiesc sa fac cand am probleme. Sper ca ti-am fost de ajutor. Si daca durerile continua ar fi bine sa mergi la doctor:*
Amy_8608 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: