| Shеili a întrebat:

Buna tpu.Sunt vegetariana si am slabit prea mult sunt ovo-lacto veg. Ce sa maninc sa-mi revin nu vreau carne nici intr-un caz.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Daca o tii pe vegetale, ai o singura solutie: manance ce ai mancat pana acum dar mareste cantitatea. daca mananci 1 salata la pranz de 100g, baga 250g. si nu pleci de la masa pana nu mananci TOT. anumite legume te pot ajuta sa pui greutate: fasole, mazare, soia

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Omul este omnivor. A manca numai legume inseamna sa-ti bati joc de propriul corp. A manca carne nu inseamna a manca cu tona.

| lucia123 a răspuns (pentru Salontanul):

Dupa rasounsul tau imi dau seama ca nu stii prea multe despre dieta vegetatiana/vegana. omul nu este omnivor ci erbivor spun o gramada de doctori si asociatia PETA. iar vegetarienii nu mananca "numai legume" de fapt mananca mult mai variat decat majoriatea.

| Salontanul a răspuns (pentru lucia123):

Asa este! "rasounsul"tau este foarte bun. O gramada de doctori spun ca dista trebuie sa fie completa si complexa si s-au gasit "vega-rahatii" sa-i contrazica. O intreaga istorie spune ca omul a consumat de toate si vii tu cu aiuritii aia sa-mi spui ca nu este adevarat. Toti cercetatorii spun ca trebuie sa ai de toate in organism si glucide si lipide si...etc si tu vii sa-mi spui ca nu este adevarat. Oricum eu nu te-am intrebat nimic sau dai raspunsuri ca sa le dai? Mergi la pascut daca asa-ti place dar lasa-ma pe mine in pace.

| darrio2007 a răspuns:

Pai daca ai slabit cu ceea ce mananci inseamna ca a ramas carnea.Ce ai vrea sa-ti recomand? Burete de vase.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Carnea oricum nu ingrasa... manaca cartofi, paste, paine, dulciuri

| Lolităăăă a răspuns:

Hehe. Ne potrivim. Mananca soia happy

Răspuns utilizator avertizat
| AlexRv a răspuns:

Buna!
Daca nu vrei sa mănânci carne mai deloc, ar fi destul de indicat sa consulți un medic endocrinolog sau un nutritionist.

De multe ori, în cazuri ca acesta, slăbirea e factorul cel mai neimportant, deoarece la nivel metabolic se produc schimbări foarte mari, din lipsa unelor nutriente, în cazul tău proteina, chiar dacă mănânci oua.

Daca nu știai, multi vegetarieni, sa nu zic toți, iau proteine în praf. happy

| niculita4tpu a răspuns:

Soia, cartofi, mancare bogata in fibre

| Florin963 a răspuns:

Tie iti trebuie proteine multe. Mananca tot ce inseamna cereale si ai sa vezi ca ai sa-ti revii la greutatea normala.

| KTAleen a răspuns (pentru Florin963):

Cerealele sunt proteine? bleah... ce sfat bun rolling on the floor

Proteinele le ia din lactate si oua(ca doar a spus ca e ovo-lacto-vegetariana, nu vegana sau raw)
E simplut:
Proteinele se depun cand faci miscare si sunt vitale pentru ca ele se descompun in aminoacizi iar acestia formeaza intreg organismul uman.
Carbohidratii se depun cand nu faci miscare si se "ard" cand faci miscare, fiind sursa de electie a organismului pentru energie, dupa ce ii consuma pe acestia incepe sa "canibalizeze" depozitele de grasimi samd.
Deci, mai multi carbo pentru energie si proteine de calitatewinking