| Farcas_Alina_1979 a întrebat:

Buna TPU (toti pentru unu) am o problema, acum 10 minute m-a apucat o durere de picior suportabila dar ma doare totusi rau nu stiu cum sa explic doar ca ma doare toata inchetura! La medic nu ma pot duce deoarece acum la ora asta a inchis la doctor.Deci ceva acasa care sa nu ma mai doara piciorul.Pot sa merg, dar nu e o senzatie placuta deci ma doare! sfaturi! acuma va dau un indiciu: am probleme cu reuma! si mai o mica intrebare scriu tot aici caci nu vreau sa postez de doua ori cum sa pun emoticoane pe TPU. Daca trebuie sa le scriu sa-mi explicati cum! Multumesc! Funda scrieti rapid!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexandraCris a răspuns:

Bună! În legătură cu piciorul. Dacă eşti sigură că e de la reumatism, poţi încerca să îi faci un masaj cu spirt sau cu unguente speciale pentru asta (Diclofenac, de exemplu). Iar emoticoanele de pe TPU, din câte am observat eu, sunt ca emoticoanele de pe Messenger.
Îţi voi da nişte exemple:
happy
winking
laughing
crying
rolling on the floor
broken heart
big grin
tongue
sad
Sper că te-am ajutat.

6 răspunsuri:
| RebecCa11 a răspuns:

1. Sfatul meu e sa mergi la urgente si de acolo medicul de garda iti spune unde sa mergi sau iti da o foaie de trimitere la ce ai nevoie.
2. Emoticoanele sunt aceleasi ca si pe yahoo messenger... le pui unde vrei si cand vrei.
Sper sa iti fie de ajutor! Insanatosire gravnica kiss

| Farcas_Alina_1979 explică (pentru AlexandraCris):

Multumesc dar nu le gasesc unde sunt

| AlexandraCris a răspuns (pentru Farcas_Alina_1979):

Uite:
happy = ":" + ")"
winking = ";" + ")"
laughing = ":" + ")" + ")"
hee hee = ":" + ")" + ")"
sad = ":" + "("
:* = ":" + "*"
rolling on the floor = "=" + ")" + ")"
broken heart = "=" + "(" + "("
rose = "@" + "}" + ";" + "-"
Sper să înţelegi şi să te descurci. Dacă ai Yahoo Messenger, poţi să vezi mai multe emoticoane şi cum se fac ele. Sau poţi căuta mai multe pe Google dacă scrii "emoticoane pentru messenger".

| Farcas_Alina_1979 explică (pentru AlexandraCris):

Am gasit multumesc!

| BuBuuAle a răspuns (pentru AlexandraCris):

Fuuugi tuuu de-aici. laughing :*

| AlexandraCris a răspuns (pentru BuBuuAle):

Ok laughing :*