anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU... tusesc intr-una trece 1 mint si iar tusesc... si mama mi-a zis sa ma duc la doctorul de familie. Faza e ca eu am fumat ca au zis niste prieteni si cred ca e de la ele. acum nu mai fumez. dar nu stiu o sa descopere oare doctorul de familie ca. am fumat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

De familie sigur nu, la radiografie posibil.
Acum depinde cat fumezi. Daca bagai pachetul pe zi atunci e clar, daca fumai 2-3 fire posibil sa apara ca si cum ai inhalat fumul din jur, eu asa am patit acum 1 an sau 2 cand mi s-a facut raze. doctorul a spus ca am inhalat fum de tigara, pe cand fumam 2-3 fire intr-o zi sau chiar doua zile.
Du-te linistit, daca nu faci febra si chestii o sa-ti dea antibiotic.

| XSonic100 a răspuns (pentru Pool77):

Pai. am fumat doar un pachet si vreo 4 tigari in plus. fumam una pe zi in afara de sambata si duminica si a trecut o luna jumate! de cand nu mai fumez!

| Pool77 a răspuns (pentru XSonic100):

Stai calm, poti spune lejer ca ai inhalat fumul.