anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vă mulțumesc dacă citiți până la capăt! Acum jumătate de an am avut o problema la stomac, mai exact mă durea burta și mergeam la baie mai tot timpul. Prima oara mi s-a întâmplat într-o seară când eram prin oraș, stăteam într-un mijloc de transport și deodată mă luat o durere de burta, dar nu am băgat așa tare in seama pentru că credeam că va trece, dar a fost invers m-a luat din ce in ce mai tare așa că am coborât la prima statie și m-am chinuit să găsesc o baie. Toată treabă era că am coborât într-un loc destul de aglomerat și durerea de burta era ca și cum îmi venea să fac pe mine chiar nu mai puteam să mă tin, am găsit o baie in cele din urmă. V-am spus toată întâmplarea pentru că m-a cam "traumatizat", iar acum chiar după jumătate de an dacă vreau sa ies la un film sau doar cu prietenii sau oriunde și simt că mă doare burta deja nu mai pot face nimic, deja încep sa mă gândesc că nu pot ieși că o să mă simt iar la fel că atunci. As vrea niste sfaturi cum sa trec peste asta, am incercat sa nu mă gândesc, dar chiar nu pot de asta apelez aici. Mulțumesc dacă ați citit și pentru răspunsuri dacă aveți!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lostlyric a răspuns:

Eram acum cativa ani la mare si probabil am mancat ceva stricat sau cine-stie ce prostie si oi fi prins vreo bacterie. Stateam cu mama, prietenul meu si doi prieteni de-ai nostri la masa si m-a luat, pe nepusa masa. Primul loc si cel mai apropiat a fost un hotel de 5 stele. Am intrat in forta, i-am dat pe toti la o parte, am intrat in prima toaleta si... de aici intelegi povestea.
O colega de munca a luat-o cat era in Ratb, a coborat si s-a dus la prima ghena de gunoi si s-a bagat in ea. laughing
Fii pe pace, lucruri de genul asta se intampla, nu-ti mai face griji ca si grijile iti provoaca agitatia acidului din stomac. Daca e sa se intample, du-te calm/a pana la o toaleta si asta e.
Shit happens. happy Nu renunta la o seara minunata cu prietenii tai pentru un...cacat. big grin

Răspuns Apreciat de Editori
| corneljipa a răspuns:

Buna seara! Nu trebuie sa te alertezi, trebuie sa fii mai atent la ce consumi si la combinarea alimentelor si lichidelor. Cand mai ai situatii de acest gen, gandeste-te la ce-ai mancat si ce te-a deranjat la stomac, ca sa stii ce sa eviti pe viitor. Cred ca fiecaruia i-a fost dat sa aiba cel putin o experienta de genul acesta. Bafta!

3 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Incearca si ai sa te convingi ca nu ti se va intampla ceva rau. Asa treci peste frica.

| WhiteLife a răspuns:

Dacă ai problema asta de mai mult timp, du-te la doctor. Se poate sa ai ceva, sa iei tratament corespunzător și sa treacă. Dacă ți s-a întâmplat doar o data, sau de doua ori, nu te mai gândi, nu te stresa singur/a. Gândește-te la altceva.