anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma, am o plomba la un dinte, in fata, si se vede foarte foarte urat, e cam pe un sfert din dinte, spre incisiv, spre dintele din fata. Este destul de inchisa de cand am pus-o, se vede urat, ce pot sa fac? Sa imi puna fateta dentara doar la un dinte sau... ce credeti? Va rog ajutati-ma, am o obsesie cu dintele acesta, nu mai pot nici macar sa zambesc pentru ca se vede groaznic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AlexRv a răspuns:

Buna!

Exista plombe care sunt perfect asemănătoare cu dintele original, o adaptezi culorii dintelui. Teai putea interesa sa vezi ce dentiști o folosesc, deoarece sunt mult mai scumpe, și din motive economice nu toți le folosesc pentru nesolicitarea lor.

In caz ca nu găsești, poți opta pentru îmbrăcămintea dintelui. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlexRv):

Multumesc mult, si esti sigura ca exista astfel de plombe? Adica nu se observa? La mine se observa de prima data, si acum se vede exact de unde pana unde e dintele si unde plomba

| AlexRv a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, bineînțeles. Eu am aceste plombe puse. E foarte mare diferența intre aceste plombe și cele clasice mai albe, destul de albe care se înnegresc destul de ușor.

Persoane care le-au avut, iți pot confirma asta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Medicul are o cheie de culori privind aplicarea plombei conformă culorii!
Orice medici ara așa ceva, nu sunt costuri suplimentare, mergi la un medic bun, nu la toți ratații!
Fiind frontal, trebuie să aibă un aspect cât mai natural.
Cât privește coronița dintelui, se aplică atunci când este cazul, dacă dintele necesită această intervenție stomatologică, el se pilește, se scoate nervul, pivot, etc.
Nu uita că o plombă are o garanție între 6 luni și un an!
Sănătate!
Pa, pa.