| FeTizZa a întrebat:

Va rog sa cititi intrebarea mea, iar daca puteti sa imi si raspundeti. Mi-au aparut niste negi genitali. Pe la mijlocul lui februarie am avut ultimul contact sexual neprotejat cu un tip cu care n-am mai avut niciun contact. Iar ultimul contact sexual anterior acestuia a avut loc prin noiembrie cu un alt tip. Vreau sa intreb de la care am luat virusul? L-am sunat pe ultimul si i-am spus prin ce trec si mi-a zis ca ma da in judecata, ca el nu are nimic. sad e posibil ca daca ultimul sa faca testul HPV, acesta sa iasa negativ?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

Avand in vedere ca nu ai un partener sexual stabil nu stiu ce pretentii poti avea din moment ce ai ales sa ai contacte sexuale neprotejate.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie intai sa te asiguri ca sunt negi genitali si ca sunt determinati de HPV (nu orice ti se pare tie a fi condilom, este cu adevarat condilom). Nu poti sti de la care ai luat virusul, perioada de incubatie este cuprinsa intre 4 saptamani si 2 ani, deci de la orice partener cu care ai facut sex in ultimii 2 ani. Evident ca partenerul anterior poate testa negative. Fie fiindca nu el te-a infectat si nici tu nu l-ai infectat, fie fiindca el s-a vindecat de infectie in timp. NU are nici un motiva sa te dea in judecata, tu ti-ai facut datoria, l-ai sunat sa-l anunti ca ai o boala venerica si ca s-ar putea sa i-o fi transmis si lui.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și te culci cu toți?
Ți-ai luat belea pe cap cu acești negi! Mergi la dermatologie/ ginecologie pentru tratament de specialitate!
Și încă ceva... învață să te respecți că nu ești aparat de colectare a spermei!
Pa, pa.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat dacă ai fost la ginecolog şi dacă a confirmat că este vorba de negi genitali ( ca urmare a infecţiei cu HPV )!

Oricum, dacă este vorba de aşa ceva, atunci NU ai de unde şti de la care partener i-ai "obţinut"...

Toate cele bune.

| FeTizZa explică (pentru bursuc001):

Da, am fost. Si mi-a confirmat ca am negi genitali.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru FeTizZa):

Înseamnă că ai primit şi tratamentul aferent...
Bănuiesc că ai făcut şi test HPV.

În caz contrar, să mergi iar la ginecolog şi să CERI un Test HPV!

De asemenea, ar fi indicat ca toţi partenerii ( cu care ai întreţinut relaţii sexuale ) din ultimii 1-2 ani să-şi facă un test...

Multă sănătate.