Ai pretentia sa fii sanatos cand te speli la doua luni si umbli cu scula murdara de rahat. Cred ca ai ceva la creier.
La 22 ani ai tai ai mintea unui purec. Maica-ta te-a nascut barbat care pe urma sa se casatoreasca cu o femeie sa aiba familie, cu gandul asta te-a nascut maica-ta. Tu, un pulifrici faci ce pusca ta doreste, distrugand proprii parinti (poate si rude), tu te dai la barbati, tu fiind si tu la randul tau barbat. Rusine mare, vai de capul vostru. Si sunt multe exemple de cretini ca tine, care se *** tot in cu.r, nu in "pasarica" pentru simplul fapt ca au ebola si alte virusuri. Cel mai probabil ai si tu ebola.
Nu înseamnă că dacă mă f*! In c*! am Ebola. Iar persoanele gay sunt dirijate de niste duhuri rele in care probabil nu crezi!
Cred ca asta cu duhurile rele e doar o glumă.
Apa la te mai DES si DA, încearcă s o faci protejat dacă nu stii cum stai tu sau partenerul cu sănătatea! Fii îngrijit!
Corect, duhuri rele. Daca te speli la doua luni nici nu ma mira sa patesti asta. Cred ca tu i-ai imbolnavit pe ăia, nu ei pe tine.