De durut pe moment nu doare ca iti face anestezie, dar e posibil sa doara dupa.
Pai de unde iti scoate maseaua, te coase sa nu sangerezi... si ca la orice cusatura ramn niste fire care se scot dupa c ateva zile
Si te doare cand te coase? Vai, sunt asa speriata! Stiu ca nu ar trebui sa fiu, dar nu mi-am scos pana acum o masea de minte
Te coase chiar dupa ce o scoate, adica in momentul in care tu esti sub anstezic si nu simti absolut nimic. Eu unul a trebuit sa imi fac operatie la canini si tot asa, mi-au ramas niste fire, dar crede-ma ca dupa nu o sa iti mai simti fata vreo 5-6 ore de la anestezic . Pe mine nu m-a durut absolut deloc cand mi-a facut, e posibil sa te doara putin injectia cu anestezic, dar dupa nu mai ai nimic.
De ce "va trebui"? Daca nu te deranjeaza in mod deosebit, e pacat sa le scoti. Nu de alta, dar altele in loc nu mai cresc.
P.S. Nu te mai lua dupa povesti. Daca maselele sint sanatoase si eventual iti mai face si vreun chiuretaj (posibil daca ai vreo infectie/nodul pe radacina si trebuie scos), o sa te doara de mori dupa ce trece anestezia. Been there, done that. Oricum, ideea e ca la un moment dat trece DAR, cum ziceam mai sus, daca nu e MUSAI sa le scoti, nu fa prostia sa le scoti.