| elenaaaaa56262 a întrebat:

Bună TPU, vreau să îmi fac analizele de sânge în Iași, ce clinică îmi recomandați? Am văzut ca costurile pot ajungă la 1000 lei, eu sunt angajata, voi plăti mai puțin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Te duci mai intai la medicul de familie si ceri o trimitere, analizele vor fi gratis. Unele sunt cu plata dar putine.

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă este clinică privată probabil costă mult.

| Solane a răspuns:

Vrei sa faci analizele de sange. Care, cate, pentru ce?
Mergi la medicul de familie si iti da o trimitere cu analizele mentionate explicit. Ii spui doar de ce suferi.
Cu trimiterea nu platesti.

| elenaaaaa56262 explică (pentru Solane):

Analizele de rutină. Am o prietenă care și a făcut analize de sânge cu trimitere de la doctorița dar tot a plătit, 1000 lei, doar ca ea nu este asigurata. Mă gândesc ca eu dacă sunt asigurată ar trebui să plătesc mai puțin.

| eliancodrut a răspuns (pentru elenaaaaa56262):

Persoanele care nu sunt asigurate platesc analizele. Cele care sunt asigurate nu, doar anumite analize. Dar trebuie sa mergi la un laborator care are contract cu Casa de Asigurari Sociale si trebuie sa te planifici.
Asiguratii primesc trimiteri cu analize gratuite, cei neasigurati primesc trimiteri simple, deoarece, nefiind inregistrati in sistemul de asigurari de sanatate, sistemul nu-i elibereaza trimitere cu analize gratuite.