Eu zic ca e mai bine sa mananci mai dupa amiaza decat seara. seara se pune totul pe tine. Mai bine manaci la 12 si cand te intorci mananci un mar sau o alta fructa.
Iau* masa, sa vorbim romaneste corect.
Mananca salate multe, iar la scoala cate un mar si un baton de cereale. Nu trebuie sa tii o dieta vegetariana ca sa slabesti. Eu una cel putin nu cred ca as fi fericita daca nu as manca macar o data la o luna ceva carnita:) Cu toate astea sunt Pro vegetarieni, pentru ca e un stil de viata foarte sanatos.
intra pe acest site si vezi ce iti place mai mult : http://www.slabute.ro/retete-vegetariene-dieta-vegetariana-diete
Bună!
Orice dieta vegetariana trebuie sa includa o varietate larga de mancaruri si suficiente calorii ca sa suplineasca nivelul de energia consumat zilnic.
•Mentineti dulciurile si mancarurile care contin grasimi la un nivel nimim. Aceste mancaruri au un nivel scazut de nutrienti si bogat in calorii.
•Alegeti cerealele intregi sau cereale si produse neprocesate pe cat de mult posibil.
•Consumati o varietate larga de fructe si legume, incluzand mai ales mancaruri bogate in vitamina A si vitamina C.
•Daca sunteti consumator de lapte sau alte produse lactate, alegeti variantele lactate fara grasime sau cu grasime redusa.
•Ouale sunt bogate in colesterol(213 mg pe galbenus), asa ca nu sunt binevenite excesele. Limitati nivelul de colesterol la maxim 300 mg pe zi.
Succes :*.
Bună.
Lasă dieta vegetariană, învață să mănânci.
Ai nevoie de o alimentație săracă în calorii dar care să asigure necesarul de vitamine/săruri/etc. pentru buna funcționare a organismului cât și multă mișcare fizică zilnică care să ardă caloriile. Nu uita de hidratare (apă plată, ceai depurativ).
http://calorii.oneden.com/
Succes!
Pa, pa.
Nu te contrazic, ai dreptate. insa, ce naiba aveti voi cu vegetarienii? ducem o viata sanatosa, chiar mai sanatoasa si mai ferita de rscuri decat a celor care manca produse din carne etc
Bună.
Tu asta ai înțeles? Că am ceva cu vegetarienii? Doamne ferește!
Am dat acest răspuns în contextul că un om nu trebuie să se suprime de la o alimentație diversificată, se poate bucura de tot ce se numește hrană umană, dar să știe cât și cum.
Dacă vrea să treacă în barca vegetarienilor, este treaba lui, INTERZIC cu desăvârșire înfometarea care distruge sănătatea.
O seară plăcută!
Pa, pa.
Carmen133 întreabă: