| intrebariiii a întrebat:

vreau sa stiu unde se pot face avorturi in Brasov? si cat costa? va rog e urgent! multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Gumitzza5 a răspuns:

Du-te la un ginecolog si vobreste..Este un mare pacat dar na se mai intampla si dastea...In spital sau la ginecolog

| IsabelaIssa a răspuns:

" Consider că acest păcat este printre cele mai mari păcate posibile. Mi-am zis în sinea mea - motivat - că a ucide un copil în pântece e mult mai grav decât a omorî un om botezat. Mai întâi de toate, acest copil e autonom. Mama care îl poartă în pântece n-are drept asupra vietii lui. El e, fără discutie, liber să crească fără alt stăpân decât Dumnezeu. Si-apoi, în marile planuri ale lui Dumnezeu, acest fapt se transformă într-un fel de fraudă conjugală, urmată de ucidere. Dumnezeu, în planurile Lui, unde putea să asigure cresterea fătului mai bine ca în pântece de mamă?! " Eu te sfatuiesc sa pastrezi copilul, indiferent ce presiuni ai acum, varsta, iubit, familie, in timp toate se vor rezolva si vei fi foarte multumita ca l-ai pastrat. Nu esti nici prima nici ultima gravida, idiferent de varsta sau ce probleme ai.

| intrebariiii explică (pentru Gumitzza5):

Asta si vreau numai ca nu stiu sigur unde anume ar trebui sa merg? daca la un ginecolog particular sau al maternitate.multumesc frumos ca ma intelegi si nu ma critici, daca era bine il tineam dar asasadstiu ca e pacat

| intrebariiii explică (pentru IsabelaIssa):

Nu am cerut sfaturi, pentru ca stiu ca toata lume critica, dar sunt foarte multe in situatia mea, iti multumesc oriqm pentru ce mi-ai scris

| IsabelaIssa a răspuns (pentru intrebariiii):

Si te consoleaza ideea ca sunt multe in situatia ta sau ca si altele fac asa? Tu nu traiesti pentru altele, si fiecare trage pentru ceea ce face. Nu te face cu nimic mai putin vinovata faptul ca si altele fac la fel. Nu e vorba de critica, e vorba de un suflet nevinovat, e vorba ca iti incarci sufletul cu un pacat imens, iar daca vrei sa ai alti copii in viitor vor fi bolnavi si te vei chinui o viata. De ce ti se pare asta varianta cea mai simpla? Sunt femei care au pastrat copilul chiar si dupa un viol, pentru ca sunt puternice, pentru ca nu e bine intotdeauna sa alegi calea cea mai usoara. Altele ce s-au ferit de parinti, acum sunt ajutate de ei, pentru ca un copil e o minune si inmoaie toate inimile. Nu vad motiv atat de grav incat sa faci asta. D-zeu te va ajuta cu ce sa-l cresti, nu despre asta trebuie sa iti faci griji. sincer as fi vrut sa vorbim mai multe in privat si sa inteleg de ce vrei sa faci asta. doar daca vrei si tu. Te pup, ai grija de tine!

| Gumitzza5 a răspuns (pentru intrebariiii):

Ai putea sa cauti pe google, sincer sa-ti zic nu stiu thinking Cam in orice spital unde exista ginecologie, daca stii vreun spital, mergi si intreseaza-te daca au cabinet de ginecologie (dar sigur au) si intreaba pentru un chiuretaj.
Stai linistita, e un pacat dar decat sa il nasti si sa il abandonezi prin spitale sau la o casa de copii ..parca e mai bine asa, nu te doare sufletul la fel de mult ca atunci cand il vezi in brate si stii ca nu poti sa il tii.
Bafta si multa sanatate. Te pup :*!