| IonutGino a întrebat:

Vreau sa va cer sfatul in privinta problemei mele.Incerc sa slabesc dar imi este foarte greu, pentru ca nu ma pot abtine de la mancare.Am inceput sa faca sala adica sa fug pe banda, coarda, bicicleta abdomene asta de 4 zile si reusesc cu brio sa fac fata.Dar problema e in privinta mancari imi este prea greu sa stau flamand, sunt obisnuit sa mananc foarte mult.Am inaltimea 1.68 cm, 116 kg, 25 ani.Un sfat e bine primit sa ma sfatuiti cum sa mai las mancarea, multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| dianaandra1467 a răspuns:

Încearcă să nu mai mănânci dulciuri, doar fructe și legume! Dimineața poți mânca o salată bună de legume și pâine cu unt. După-amiaza, poți mânca un măr și un sandwich cu : roșii, cașcaval, salată. Iar seara, poți mânca o supă, și după ce mănânci cele 3 mese, poți servi o prăjitură dacă nu te poți abține. happy Sau mesele astea le poți amesteca gen salata după-amiaza, sandwich-ul seara, supa dimineață, cum vrei happy

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Nu a zis nimeni ca trebuie sa te infometezi. Trebuie pur si simplu sa inlocuiesti unele mancaruri care aduc un plus de calorii. De exemplu, in loc sa-ti faci o tigaie de cartofi prajiti, fa-ti un piure de cartofi sau cartofi nature, iar in loc de carne prajita in cat mai mult ulei, un piept de pui la gratar (Considerat cel mai dietetic dintre "Carnuri" ). Incearca sa bei 2l de apa pe zi, pentru ca apa elimina zaharul din organismul tau, iar lipsa ei poate da impresia de coapse mai groase. Incearca sa renunti la dulciuri, sau manca-le in cantitati mici si rare. Cand iti vine pofta de ceva dulce, ia un fruct. Iti va potolii pofta instant, si te vei alege si cu-n plus de vintamine si minerale.
Cam atat. E bine ca te-ai apucat de sala, deoarece ajuta. Mult succes si sanatate, ca tot ne aflam la categoria aceasta. happy

| BigSpike a răspuns:

Nu trebuie sa te infometezi, eu spun ca un fruct este bine primit atunci cand iti este foame sau ceva sa inlocuiasca pofta de mancare cu ceva mai putin colesterol.

| NicolasG a răspuns:

E un pic naspa la varsta ta, da nu-i problema.
intra pe blogul medicului:calin marginean, are prezentari de sanatate excelente
deasemeni un medic fb virgil stroiescu
merita timpul, si gasesti usor pe net(si gratis desigur)
daca te intereseaza pot sa-ti recomand si ceva carti valoroase.bafta

| Cosmin86 a răspuns:

Poti slabi chiar mancand mai mult, doar ca trebuie sa consumi mancare de calitate.

Calitatea e mai importanta decat cantitatea.

http://www.getfit.ro/......abire.html

| Cosmin86 a răspuns (pentru dianaandra1467):

Din alimentatia ta lipsesc cu desavarsire grasimile sanatoase si carbohidratii ( care sunt la baza piramidei nutritionale )

| ralu1097 a răspuns:

Buna incearca dieta dukan poti sa mananci ct vrei acolo!