| ElenaaaAdina a întrebat:

vreau sa va multumesc pentru răspunsuri, si sa va pun alta întrebare: Cum scap repede de raceala? Nu este grav, dar nu suport, si nu vreau să-mi ziceți de medicamente, ca iau deja, dar pe langa pastile, altceva? Va mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| misbur a răspuns:

Mama mea imi punea intotdeauna o batista cu alcool medicinal sau cu tuica la piept sau la frunte. Poti incerca asta happy

| Kawaii123 a răspuns:

Ia Coldrex sau Fluimucil, pe mine m-au ajutat.

Bula
| Bula a răspuns:

Este un proverb:
Daca ai raceala /gripa si mergi la doctor, atunc ai scapat intr-o saptamana.
Daca nu mergi la doctor si tratezi "babeste", atunci dureaza 7 zile... big grin

| ElenaaaAdina explică (pentru misbur):

Mulțumesc, problema e ca trebuie sa stau in pat pentru asta, si eu nu suport sa fsc asta.

| ElenaaaAdina explică (pentru Kawaii123):

Coldrex iau deja, si ibusinus.

| ElenaaaAdina explică (pentru Bula):

? De obicei mă ține 3-4 zile, chiar mai puțin daca iau pastilele folositoare, iar la doctor nu ma duc pentru o banala răceală?

Bula
| Bula a răspuns (pentru ElenaaaAdina):

Vaaaaai, te-a afectat tare raceala... big grin
Eu am dat de inteles ca, raceala tine la fel de mult, cu- sau fara sa iei doctorii... tongue

| ElenaaaAdina explică (pentru Bula):

Stiu, am înțeles din prima?

| Chubby2104 a răspuns:

Bea ceai de soc, tei, muștel sau busuioc și îti trece ~