anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vroiam sa va intreb daca se poate bea lapte in cazul in care iau antibiotice.Adica iau antibiotice la 8:30 si 20:30, sa ma intrebam daca se poate pe-acum.La 16:00 mai iau niste pastile dar nu antibiotice. N stiu pentru ca am inteles ca laptele,, taie" antibioticul dar nu cred, doar daca sa beau inainte de a lua antibioticul. Dau funda.Multumesc, anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aLL3xandra97 a răspuns:

Buna! Nu poti bea lapte in cazul in care iei antibiotice deoarece laptele inhiba actiunea antibioticelor.

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Nu este bine sa bei lapte daca iei antibiotice, si oricum nu rezisti tu 5 zile sau cat naiba iei antibioticele fara lapte?straight face
Plus de asta laptele "taie" si din efectul otravei.(Asta o stiu de la bunicamea, nu stiu daca e adevarat)

| SabbyNightShadow a răspuns:

Nu..nu este bine sa bei cu lapte! si este adevarat ca laptele cum zici tu,, taie'' antibioticul. bea cu apahappy e cel mai sigur ^_^anunta-ma cum mergehappy

| SabbyNightShadow a răspuns:

Doamne! de ce sunteti asa de rai cu el/ea? are nevoie de ajutor ca nu stie daca sa consume lapte! poate e ca si mine si mie imi place mult laptele^_^si cee? nu are nimic! JustUrAngel cum ziceam te rog lasa laptele pana te vindeci si apoi bea lapte cu butoiul chiarlaughing scuze dar nu e bine sa bei lapte cand esti bolnav/a si iei antibioticesad

| DarkSunshiine a răspuns:

Ok, mersi de ajutor

| mihaixp7 a răspuns:

In timpul tratamentului cu antibiotice nu se consuma lactate deoarece,, taie'' cum zici tu din efectul antibioticului si in loc sa te vindeci in 5 zile te vindeci in 8 si daca vrei o explicatie mai amanuntita citeste si tu prospectul.