Buna! Nu poti bea lapte in cazul in care iei antibiotice deoarece laptele inhiba actiunea antibioticelor.
Nu este bine sa bei lapte daca iei antibiotice, si oricum nu rezisti tu 5 zile sau cat naiba iei antibioticele fara lapte?
Plus de asta laptele "taie" si din efectul otravei.(Asta o stiu de la bunicamea, nu stiu daca e adevarat)
Nu..nu este bine sa bei cu lapte! si este adevarat ca laptele cum zici tu,, taie'' antibioticul. bea cu apa e cel mai sigur ^_^anunta-ma cum merge
Doamne! de ce sunteti asa de rai cu el/ea? are nevoie de ajutor ca nu stie daca sa consume lapte! poate e ca si mine si mie imi place mult laptele^_^si cee? nu are nimic! JustUrAngel cum ziceam te rog lasa laptele pana te vindeci si apoi bea lapte cu butoiul chiar scuze dar nu e bine sa bei lapte cand esti bolnav/a si iei antibiotice
In timpul tratamentului cu antibiotice nu se consuma lactate deoarece,, taie'' cum zici tu din efectul antibioticului si in loc sa te vindeci in 5 zile te vindeci in 8 si daca vrei o explicatie mai amanuntita citeste si tu prospectul.