| AndreeaMaria121212 a întrebat:

Buna tpuuu.
Sunt foarte slaba(am 1, 59m si 46 de kg dar nu se vad deloc)as vrea sa ma ingras macar putin si sa se vada.
Mananc foarte mult(de 3 ori pe zi+snack-uri intre mese) si beau multa apa, in special ceai.
Ce as putea sa fac sa ma ingras?
De ce nu pot sa ma ingras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Axelx a răspuns:

Eu îți recomand să mănânci felul 1 și 2 cât se poate de des la masa de după-amiază. Asigură-te că acele mese sunt mese cu adevărat nu ciugulești puțină carne și restul o lași acolo. Să zicem că faci asta deja, eu ți-aș recomanda 2 chestii: 1. Apucă-te de un sport. În loc să te îngrași nu mai bine pui mușchi, nu grăsime și vei avea și un corp tonifiat? Dar din nou, asigură-te că mănânci bine și echilibrat. 2. Consultă un medic. Ori ai un metabolism de super-om ori ceva este în neregulă acolo. Dacă nicio problemă găsită nu persistă recomand cât se poate de mult o vizită la un medic și o să te ajute ei. O zi faină

| AndreeaMaria121212 explică (pentru Axelx):

Nu m-am gandit pana acum sa merg la medic, o sa o fac si m-am gandit ca daca ma apuc de sport slabesc mai tare.Multumesc mult

| christall a răspuns:

Mergi la sala si fa sport.