| Florazul15 a întrebat:

Buna. Tratamentul de canal la microscop pentru o măsea se poate face și fără să îmi pună diga dentară? Întreb pentru că eu sunt claustrofoba și nu prea suport diga pe față, simt că nu pot să respir.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Există și diga mai mica.
Eu destul de importantă că sa nu se contamineze zona unde se lucrează

| Sjhxjcks a răspuns:

Vorbeste cu medicul tău. Stie mai bine ce tratament ti se potriveste. Toate instrumentele unui medic au o intrebuintare și se folosesc in scop medical. daca ar fi fost o problemă ei nu le mai foloseau
Poti incerca sa respiri pe nas dacă te sufoci
Am văzut pe o retea de socializare ca persoanelor li se monteaza un mic aparat pe nas pentru a putea respira in timpul tratamentelor medical ce tin de dentist
Poartă o discutie cu medicul care te trateaza și vezi poate există o alta soluție sau schimba-l dacă nu-ti place cum te trateaza

| Florazul15 explică (pentru Sjhxjcks):

Mulțumesc mult! O să vorbesc cu medicul, poate există și o altă variantă fără diga