| AlexaMaria55 a întrebat:

Bună tuturor. Am 12 ani si sunt de o greutate cam mare de 83 de kg. Mai nou la şcoală, la ora de sport, facem exercitii la aparate. Am făcut peste 30 de abdomene si la aparate ridic 40 de kg. Merge si aşa? Adică slăbesc si din această "muncă"?
Picioarele nu îmi plac ca le am grase si am si vergeturi care încă sunt rosii. Niste ponturi pentru slăbit si eliminarea vergeturilor?

Cel mai bun răspuns primeste FUNDA! ♡

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ce inaltime ai? merge si cu sport, dar trebuie si o dieta.
Elimina dulciurile/fainoasele/carbogazoasele.
Redu portiile si mananca putin si ldin 3 in 3 ore.
La 12 ani, daca esti misbbuta de statura, ar fi indicat sa ceri parerea nutritionistilor!
Mama nu are nimic de zis?
O seara buna happy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce înălţime ai acum, respectiv dacă eşti fată sau băiat ( bănuiesc că eşti fată ), pentru ca să vedem dacă/cât este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune!

| AlexaMaria55 explică:

Ba da are. Toți imi zic să numai mănânc sau mai stiu eu ce. Dar cred ca este si din cauza stesului. Sunt înaltă. Am 1, 67

| MistretulPufos a răspuns (pentru AlexaMaria55):

Sa nu incerci sa nu mai mananci, ca sa slabesti trebuie sa te schimbi radical, trebuie sa mananci multe fructe si legume, supe, bea multa apa, alearga, fa sport, te poti inscrie la o activitate, foarte important elimina alimentele cu grasimi (porc), daca vrei carne mananca pui, curcan sau peste, elimina sucurile acidulate, dulciurile si fainoasele. Fa cum a zis Caramela