| Anonimus11111 a întrebat:

Am 16 ani si am miopie. In jur de -3 la ochiul stang si in jur de -2.75 la ochiul drept. Problema e ca m-am saturat sa port ochelari ( ii port din clasa a IV-a) si m-am gandit sa-mi cumpar lentile de contact. Vreau niste lentile de contact cu dioprii dar sa fie si colorate ( albastru inchis de preferabil). Exista astfel de lentile? Va rog daca puteti sa-mi recomandati ceva bun. Oricum o sa consult un medic despre aceasta problema dar vreau sa-mi fac totusi o impresie in legatura cu asta. Multumesc! Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anduu123 a răspuns:

Eu una sunt intr-o situatie mai grava decat a ta, am -7 la cel stang si -6, 75 la cel drept, sunt fata, si am preferat subtierea lentilelor de ochelari. Mama mea are insa lentile de contact Solo Care Aqua de la Cara Vision, insa sunt simple, incolore, dar sunt sigura ca au si pe culori happy Bafta!

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca erai muiere, mai intelegeam. Lentilele de contact pot irita ochii, asa ca tot mai potriviti sunt ochelarii. Pe urma se ia lumea de tine ca de ce ai ochi tip Manga.

| Anonimus11111 explică (pentru doctorandus):

Lentilele de contact nu irita ochii daca stii sa ai grija de ele si in primul rand nu doar femeile pot purta lentile de contact colorate, nu vreau un albastru care sa iasa prea in evidenta dar totusi sa se cunoasca putin, pentru ca sunt saten si da bine culoarea albastra a ochilor, sper ca ai inteles, ma rog nu asat era ideea, eu vreau ceva recomandari de lentile, si in plus mai informeaza-te sa vezi ca e mult mai estetic sa porti lentile de contact

| Anonimus11111 explică (pentru Anduu123):

Si care este parerea ta sau a mamei tale, sunt mai utile lentilele de contact?

| Anduu123 a răspuns:

Pai este greu pana te obisnuiesti cu ele ( adica sa ti le pui in fiecare dimineata si sa le scoti in fiecare seara) dar mama zice ca nu ar renunta la ele in favoarea ochelarilor happy

| Anonimus11111 explică (pentru Anduu123):

Ok. Mersi mult de raspuns!