Iti va trece cand fata o sa te paraseasca...Atunci vei fi ca un mielusel.Dar va fi prea tarziu, pentru ca ai pierdut deja tot.De aia suntem oameni, sa gandim...Nu sa reactionam instinctiv.
Nici un medicament nu te ajuta daca nu inlaturi cauza.
Verifica-ti programul de serviciu, stresul, problemele de acasa, sau ce ar mai putea fi. Ia-ti concediu/zile libere. Rezolva acea problema si apoi, fii mai atent la ce se intampla in jurul tau. Celorlalti nu le este usor cu tine, asa cum esti acum. Poate si ei sacrifica multe ca sa te menajeze.
Nu ii vorba doar de prietena mea, ma refeream la toate conflictele cu toata lumea
Il voi strange si pe el de gat, si vorbeste frumos, in spatele internetului toti sunteti tari in clanta, jegos/jegoasa esti, eu am cerut un sfat si tu ma jignesti ba mizerie.
Naturist poti sa bei ceai de valeriana. Dar tratezi efectu, nu si cauza. Important este ca recunosti ca ai o problema si vrei sa te schimbi. Citeste carti despre anger management si ia stapanire asupra ta pana nu te stapaneste furia pe tine. Bafta!
Ba saracie frustrata, nefrecata, nu ma cunosti personal, cred ca tu ar trebui sa iei *** in manuta si sa o iei in falci, hai spune-mi in fata nu in scris pe internet.
Cred ca e prea mare distanta ca sa iti spun in fata ca esti o scursura!
Multumeste-te ca iti spun un adevar. Esti un infect!