| RoxanaGhost a întrebat:

Buna tuturor! Am programare astazi, pe data de 10, la ora 14:00 pentru testul Papanicolau. Menstruatia trebuia sa imi vina pe 6 ianuarie si de obicei e cam scurtă (primele doua zile abundent, a treia zi putin de tot, iar a patra zi disparea, eram finish). Problema este ca, menstruatia mi-a intarziat cu o zi, mi-a venit pe data de 7 ianuarie pe seara. La momentul de fata, mai am foarte putin si foarte sters (probabil se elimina ce a mai ramas, daca intelegeti la ce ma refer). Acum, când vă scriu, este ora 01:00 noaptea iar la ora 14:00 trebuie sa merg la doctor si imi este foarte rusine, daca se intampla sa mai curga ceva… Are rost sa anulez programarea sau nu este nicio problema? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Bună. Nu ai de ce să-ți fie rușine. Sa nu anulezi. E chiar bine dacă îți mai curge puțin sânge fiindcă asa vede dacă totul e ok. Eu, personal am fost și în mijlocul ciclului și mi-a zis ginecologul ca e bine fiindcă vede dacă totul e în regulă. În concluzie:dacă curge, cu atât mai bine.
P.s. dacă n-ai fost pana acum la papanicolau, poate o sa fie inconfortabil dar nu dureros. Fără rușine și discuta cu ginecologul tai despre orice nelămurire. De exemplu de ce îți poate întârzia menstruația o zi etc.

| Robert2526 a răspuns:

Daca ai posibilitatea, anuleaza si programeaza pentru saptamana viitoare. Recoltarea trebuie sa aiba loc intre ziua 8 si ziua 20 a ciclului menstrual, altfel rezultatul poate sa fie influentat de acest lucru.

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Nu ai de ce să-ți fie rușine, mai ales la ginecolog. Te duci la programare și o să-ți explice doctorul, ca el știe cel mai bine.