Da,din ce in ce mai multi cred ca au temuta boala Ebola, stati calmi ca sansele de a avea asa ceva sunt de 1% dau pot trece de 25% daca v-ati intalnit cu cineva care a calatorit in alta tara spun statisticile.
In Romania sau prin tarile alaturate nu sa semnalat inca Ebola, sunt doar 2 cazuri in europa dar nu la noi, 4 in america si cateva mii in Liberia.
Deci daca ai fost in preajma cuiva care a fost in Liberia sau care lucreaza la spitale din Spania ar fi bine sa contactezi medicul de familie ori cum ar fi bine sa te duci daca spui ca ai aceste stari care nu trebuie sa le ai in mod normal.
Poate doar iti inchipui aceste stari, creierul uman este influentat de frica si ea te poate face sa crezi ca ai ceva ce nu ai, de exemplu ia gandeste-te la pduchi si ai sa vezi ca te mananca capul ei cam asa este si la tine.
Bafta si stai linistita nu ai ebola, doamne fereste pana nemereste zic eu.
Du-te la un medic. Te-ar putea ajuta sa iti rezolvi problema pe care o ai.
M-am linistit putin. Dar starile acelea tot le am, pentru ca am aflat de boala asta doar de miercuri sau joi, nu stiu exact, iar simptomele acelea le am dinainte cu o saptamana si ceva de a afla asta...
Ebola se manifesta cu febra mare din ce am auzit la televizor.
anonim_4396 întreabă: