Salut! Ai facut alergie.Asa a patit si prietena mea odata, si s-a dat pe zonele afectate cu niste ceai de musetel(gat si maini). Daca simti ca nu are efect, poti sa dai cu niste alcool sanitar.Ustura putin, dar dezinfecteaza. Sper ca te-am ajutat.
Da, cred ca esti alergica la vopseaua pe care o folosesti. Spala-te cat mai repede si cat mai bine cu apa calduta. Data viitoare cand te vei vopsi, testeaza pe piele vopseaua inainte de a o aplica pe par.
http://www.i-medic.ro/boli/urticaria
Esti alergica.Sa nu cumva sa-ti dai decolorant pe pielea capului pentru ca risti sa ramai cheala!
Da e decolorantu nu vospeaua. si ce sa ii fac acu daca e aplicata? am mai aplicat si acu 1 luna si tot la fel ma manca. dar mi-a trecut apoi.
ce sa fac acu?
Decolorantul arde oricum, nu e neaparat vorba de alergie. Cand folosesti decolorant nu trebuie sa atingi deloc pielea si fii foarte atenta la timpul de actionare. Da-ti cu putina apa rece, crema si apoi iti va trece. Succes!
Probabil e prea concentrata solutia, de-asta arde, mai ales daca ai o piele mai delicata. Nu prea e recomandat sa te faci singura cu asa ceva, tocmai din cauza chestiei cu concentratia. Daca esti genul cu pielea foarte alba si delicata o sa patesti asa mereu.
Pielea mea e aproape creola )))
dar oricum nu am murit. ma simt f. bine
extasydoll întreabă: