| julianax a întrebat:

Buna tuturor.
am si eu o mica intrebare.
de o saptamana am o "secretie" ciudata.dar.nu vaginala, ci anala, cu un anume miros...Adica.nu stiu cum sa zic, dar nu este din vagin. Mentionez ca nu am incercat niciodata nimic anal, daca ar fi de ceva din cauza asta. Si.mai am, dar nu in tot timpul al zilei, un fel de mancarime in jurul clitorisului, si a labiilor mici. uneori nu pot sta din cauza ca este jenant cu lenjeria. Ce este? contaxt sexual am avut protejat. Imi cer scuze daca intrebarea suna prea...
multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| danielcretu1980 a răspuns:

Nu cred ca poti primi ajutor online.
mai bine vezi un medic
proctolog

| PinkPanther a răspuns:

Mergi la doctor, online o sa primesti doar presupuneri de la oameni ne experimentati

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca ai o candidoza, probabil de la un exces de antibiotice. Trebuie sa te vada un ginecolog cat mai repede. Tratamentul este foarte eficient daca este inceput imediat dupa aparitia simptomelor. Fiecare zi conteaza, asa ca ar fi bine sa mergi chiar maine la medic.

| julianax explică (pentru Brigaela):

Programarea la ginecolog este tocmai martea viitoare, deci cam tot ce pot sa fac este sa astept. am citit si pe net si gandul m'a dus tot la un inceput de candidoza, dar nu inteleg."secretia" anala.

| doctoressa a răspuns:

Buna! Cel mai probabil, simptomele tale sunt date de o candidoza vaginala. Ar fi bine sa mergi la un medic ginecolog pentru investigatii si tratament. http://www.i-medic.ro/boli/candidoza-vaginala

| Raluca93 a răspuns:

Poti sa stai linistita momentan...Nu esti singura mai am o prietena care are asa ceva sau cel putin a avut dar ia trecut cu timpul. Daca vrei tu te poti duce la ginecolog.