Avand menstruatia de tip NEREGULAT este normal sa NU vina niciodata la timp, de aceea este inutil sa spui ca ti-a intarziat menstruatia.
Nu poate intarzia ceva ce nu vine niciodata regulat!
Sigur ca va veni, dar cand vrea corpul tau, nu dupa aplicatii pe care apropo, nu poti tine asemenea aplicatii fiindca NU functioneaza pentru tine si nici pentru celelalte femei cu ciclul neregulat.
Dacă menstruația e neregulată, eşti obişnuită cu asta, deci nu ai de ce să îți faci griji.
Adesea simptomele de la menstruatie seama cu cele de la sarcina, dar daca n-ai avut contact sexual n-ai de ce sa iti faci griji. Menstruatia neregulata poate insemna ca ai PCOS (sindromul ovarelor polichistice), care il au destul de multe femei. Stresul, hidratarea si hrana influenteaza mult menstruatia, iar durerile sunt un semn ca o sa iti vina.
Nu-i adevarat!
Ciclurile menstruale sunt de 2 feluri, ambele normale si ambele sanatose: ciclul de tip REGULAT, care vine lunar, fix la acelasi numar de zile si ciclul de tip NEREGULAT care vine cand vrea el, in functie de hormonii femeii, fara sa aiba absolut nimic la ovare.
AMBELE tipuri de cicluri menstruale sunt NORMALE.
Chisturile ovariene pot deregla ciclul menstrual, dar nu este regula!
Te rog mult, nu mai raspunde daca nu cunsoti nimic din fizionomia si aparatul reproducator femeiesc.
Iar eu cu ce am gresit? Chiar nu inteleg. Am zis ca POATE, nu ca este o regula. Chiar nu inteleg ce este atat de eronat in comentariul meu. Imi explici?