anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema.eu vreau sa cresc sanatos fara sa bag prostii in mine! stie cineva ce pot sa mananc dimineata la pranz si seara? ceva sanatoss! cel mai calumea raspuns funda! multam

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 愛LeEu愛 a răspuns:

Dimineata:
1.Paine cu unt si miere de albine
2.Rosii cu branza si cu sare
3.Paine cu unt si dulceata de cirese.

Pranz:
1.O supa cu taietei de casa.
2.Niste clatite cu dulceata.
3.Lapte cu gris.

Seara:
1.Doua clatite cu dulceata.
2.Un pic de mamaliga cu branza si smantana.
3.O cana cu apa ca seara nu se mananca mult.

Pofta Buna! Sper ca e bine!
Funda? puppy dog eyes

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fructe şi legume din propria grădină. Că în rest nu mai găseşti nimic sănătos, pentru că toate sunt făcute cu chimicale.

| AgentulVIPPro a răspuns:

E buna ideea ta dar faza e ca eu in gradina am numai flori! am marar si pepeni galbeni! atat!

| 愛LeEu愛 a răspuns (pentru 愛LeEu愛):

La Seara poti si sa iei o cana cu lapte!

| AgentulVIPPro a răspuns (pentru 愛LeEu愛):

Mersi! mai astept sa vad ce mai primesc docamdata funda merge la tine mai astept um pic!

| Dziutssa a răspuns:

Fructe si legume si 2-3 pahare de apabig grin

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! daca e sa o luam logic, nu gasim nimic natural, dar daca vrei poti..nu mai cumperi din piata decat cartofi, orez, renunti la preparate, cumperi gaina de la tarani crescuta cu graunte, sa faca mami tau paine de casa, iar daca stai la curte, ar fi un inceput..in comert, nimic nu mai e sanatos, nici mierea de albine nu e..decat daca o cumperi direct de la producator..acum ca ies legumele, te poti axa pe ele si le prepari in multe feluri, la gratar, la cuptior..branza proaspata de vaca poti manca, de oaie dar direct de la tara...nu ai prea mult de ales.din pacate
O zi buna!