Analize la un doctor specializat E un efect transpiratia, nu cauza. Apai simptomul transpiratie abundenta are multe cauze. Gaseste cauza si tratamentul va fi mai rapid.
Mergi la medicul de familie explica-i simptomele si o sa te indrume el mai departe Funda?
Talc sau pudra pentru bebelusi, cam tot aia e dar pudra e parfumata, iti recomand talcul
Poate mananci sarat sau asa iti este felul.Du`te la doctor sa-ti dea un tratament.Insanatosire grabnica!
Prin transpiratie se elimina apa,sarea,toxinele,etc din sange.
Nu este ceva rau ca transpiri,stiu ca este jenant de multe ori,dar intr-un fel este bine ca transpiri.
Trebuie sa mergi la un doctor care sa iti poata recomanda un deodorant,niste spray-uri,etc.
Dar cred ca poti rezolva si tu asta.
Pentru picioare exista un spray, nu stiu cum se numeste dar se gaseste la orice farmacie.
Pentru maini de asemenea exista o crema cu alcool, care impiedica umezeala lor.
Mergi pur si simplu la farmacie si spune care este problema ta si ti se va oferii o solutie.
Mergi la medic pentru problema ta.Intai ti se vor face analize, sa se stabileasca cauza problemei tale, apoi medicul iti va indica un tratament.Nu te mai lua dupa sfaturi de pe TPU ca sunt doar 2 sau 3 cadre medicale pe aici care poate nu-ti vad intrebarea.