| ♥•♫raluks♫•♥ a întrebat:

am si eu o problema...transpir foarte mult in zona axilelor indiferent de anotimp dar acum pe caldurile astea e si mai rau si nu stiu ce sa mai fac! am incercat toate deodorantele atat stik cat si spray(cele cu bila nu le suport) si degeaba si nu inteleg cat timp stau in casa nu transpir deloc dar cand ma pregatesc sa ies undeva e jale, iar de mirosit nu miroase doar imi pateaza hainele, chiar ma simt complexata de problema asta sa nu pot purta haine colorate si sa se vada urmele alea...nu sunt nici grasa si beau likide foarte multe.ma gandesc ca poate este si de la alimentatie(mananc multa carne, legume deloc.fructe asa si asa si multe lactate) sau o problema hormonala( si ciclul menstrual este foarte dereglat si am aproape 3 ani de cand mi-a venit)

va rog ajutati-ma sunt disperata. daca ati avut situatzii asemanatoare si va trecut cu ceva sau deodorante diferite de cele de pe piata ca de alea sunt satula

multumesc ca ati avut rabdare sa cititi:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alfur a răspuns:

Incearca o solutie formata din apa (vreo 4-5 linguri) si bicarbonat de sodiu(1-2 lingurite). Tamponeaza in zona axilelor si foloseste solutia zilnic timp de o saptamana, apoi fa o pauza de cateva zile si continua sa o folosesti dupa, pana cand ti se va remedia problema. La mine a dat rezultate, sper sa iti foloseasca si tie!

6 răspunsuri:
| Delia a răspuns:

Am aceeasi problema ca si tine.Deodorantul solid de la Amway, cum s-a spus mai sus este foarte eficient.Eu m-am oprit la acesta.

| matraguna1 a răspuns:

Nu vreau sa fac reclama dar e eficient. Incearca deodorantul solid de la Amway. Doar ca trebuie sa gasesti un reprezentant caruia sa-i ceri sa-ti faca comanda. Am mai cunoscut persoane cu astfel de probleme si care nu erau multumite de ce gaseau in comert. Acela e chiar eficient.
Pentru problemele cu ciclul, mergi la un medic sa iti recomande anticonceptionale. Dupa ce le vei lua cateva luni, iti va veni regulat si e posibil sa ti se regleze si alte simptome deranjante pe care le ai acum.

| Cherisheverything a răspuns:

Si eu am aceeasi problema sad m-as bucura daca chiar ar merge vreo metoda.

| EBE a răspuns:

Presupun ca esti in perioada adolescentei...credthinking
Sincer o sa ti se para ciudat dar profa mea de bio ne-a sfatuit sa :facem sa dispara" parul din zona axilelor in plus e inestetic... dar mai bine du-te la un doctor, si nu-ti fie rusinetonguetongue
Fii tupeista!

| ♥•♫raluks♫•♥ explică:

Pai nici nu se pune problema de epilat in zona axilelorhappy dar mersi oricum... o sa folosesc ce mi'ati propus si am sa vad daca o sa mearga astept mai multe solutii... daca nici asa nu merge ma voi duce la endocrinologhappy

| nico1988 a răspuns:

Buna! spala-te cu bicardonat de sodiu dar ca sa-si faca efectul foloseste la fiecare spalare. o zi buna!