| anamaria2g8 a întrebat:

As avea si eu o intrebare ca sa stiu de la ce sa ma astept la ecograf, acum o lună și ceva am nascut prin cezariana, de câteva zile, scurgerile au început să aibă un miros neplăcut, care ar putea fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Posibil sa ai o mica infectie vaginala sau urinara, trebuie facut test la secretie.
Durerile pot fi semn de boala inflamatorie pelvina-> se trateaza usor cu niste ovule si eventual antibiotice si supozitoarewinking antiinflamatoare si nah protejezi si stomacul ca sa nu iei pe gura gen multe medicamente, oricum o sa iti recomande medicul si ceva pentru flora ca sa nu o perturbi daca iei antibiotice ca fix o candidoza iti mai trebuie.

7 răspunsuri:
| Dana2103 a răspuns:

La ginecolog ai fost? Iti trebuie teste de laborator

| anamaria2g8 explică (pentru Dana2103):

Păi săptămâna asta am programare la alt ginecolog, chestia e că doctorita ce mi-a facut cezariana, practic si-a batut joc de mine, vreau sa stiu daca e ceva normal sau trebuie sa ma astept la ceva mai rau, am si ceva dureri deasupra operației si deasupra buricului

| Dana2103 a răspuns (pentru anamaria2g8):

Poate este o infectie. De ce si a batut joc de tine? Ea te a operat, a ajutat la nasterea copilului. Daca consideri ca a gresit cu operatia, mergi si discuta cu un legist!

| anamaria2g8 explică (pentru Dana2103):

Pana nu mi s-au rupt membranele eu nu am fost pusă pe masa de operație, mie asta nu mi se pare normal, cusatura a fost un haos total, totul facut la repezeală

| anamaria2g8 explică (pentru alina2k18):

Sper sa fie doar atat si sa se poata trata doar cu medicamente, sincer nu mi-aș dori să ajung iar la o operație, având în vedere că hemoglobina mi-e scăzută

| alina2k18 a răspuns (pentru anamaria2g8):

Posibil sa ai anemie, maica-mea are de tanara, i s-a declansat dupa ultima nastere, hemoglobina 8 e minunata pentru ea, din pacate ea nu absoarbe deloc fierul din alimentatie deci -> suplimente cu fier.
Poate iti creste, nu te stresa si ai grija la alimentatie, minim o masa pe zi cu carnita si legume de mai multe feluri.
Deci mai bine sa ai anemie decat vreo suprainfectare sub operatia de cezariana ca e de Doamne fereste asa ceva.
Multa sanatate si sa-ti traiasca bebe!

| anamaria2g8 explică (pentru alina2k18):

Hemoglobina mea e de 7 grupa de sânge e B3 negativ, una foarte rara, sper sa fie ceva minor