Posibil sa ai o mica infectie vaginala sau urinara, trebuie facut test la secretie.
Durerile pot fi semn de boala inflamatorie pelvina-> se trateaza usor cu niste ovule si eventual antibiotice si supozitoare antiinflamatoare si nah protejezi si stomacul ca sa nu iei pe gura gen multe medicamente, oricum o sa iti recomande medicul si ceva pentru flora ca sa nu o perturbi daca iei antibiotice ca fix o candidoza iti mai trebuie.
Păi săptămâna asta am programare la alt ginecolog, chestia e că doctorita ce mi-a facut cezariana, practic si-a batut joc de mine, vreau sa stiu daca e ceva normal sau trebuie sa ma astept la ceva mai rau, am si ceva dureri deasupra operației si deasupra buricului
Poate este o infectie. De ce si a batut joc de tine? Ea te a operat, a ajutat la nasterea copilului. Daca consideri ca a gresit cu operatia, mergi si discuta cu un legist!
Pana nu mi s-au rupt membranele eu nu am fost pusă pe masa de operație, mie asta nu mi se pare normal, cusatura a fost un haos total, totul facut la repezeală
Sper sa fie doar atat si sa se poata trata doar cu medicamente, sincer nu mi-aș dori să ajung iar la o operație, având în vedere că hemoglobina mi-e scăzută
Posibil sa ai anemie, maica-mea are de tanara, i s-a declansat dupa ultima nastere, hemoglobina 8 e minunata pentru ea, din pacate ea nu absoarbe deloc fierul din alimentatie deci -> suplimente cu fier.
Poate iti creste, nu te stresa si ai grija la alimentatie, minim o masa pe zi cu carnita si legume de mai multe feluri.
Deci mai bine sa ai anemie decat vreo suprainfectare sub operatia de cezariana ca e de Doamne fereste asa ceva.
Multa sanatate si sa-ti traiasca bebe!
Hemoglobina mea e de 7 grupa de sânge e B3 negativ, una foarte rara, sper sa fie ceva minor