| schajuman1344 a întrebat:

Buna tuturor. Astazi am fost la stomatolog si la o masea mi s-a facut obturatie de canal. Este a 5-a sedinta, iar azi mi-a sigilat canalele. Pana acum nu am simtit durere sau sensibilitate de la solutiile puse, insa acum am o mica durere si nu pot manca pe acea parte, pentru ca maseaua este sensibila. Este ceva normal dupa o astfel de interventie? Multumesc. Dau funda si voturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles, te va mai durea cateva zile pentru ca este umblat acolo. Evita sa mesteci in partea aceea momentan.
Ai nevoie doar de antiinflamatoare, un nurofen la nevoie isi face treaba daca simti ca durerea e prea sacaitoare.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da este normal, trebuie timp sa se vindece.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu! Nu este normal. Pana in acest moment trebuia sa-ti fi scos nervul si sa nu te mai doara.

| schajuman1344 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc pentru raspuns. Esti Cristi Nedelcu de la Dentistry Hub? laughing

| GalacticOtter a răspuns:

Si eu am avut o astfel de procedură, săptămâna trecută mi-a sigilat canalele, în primele 2 zile am simtit o mica sensibilitate la maseaua respectiva, dar n-a ținut prea mult.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru schajuman1344):

Nu

| Darkwish90 a răspuns:

Este ceva normal, pentru că acolo medicul dentist umblă cu niște ace de diferite mărimi. Durerea de la o zi la alta va trebui să fie din ce în ce mai mică.