Salutare.
Iti recomand suplimentul Stress Management B Complex de la Calivita(in jur de 50 lei +taxe transport) dar este foarte bun.
https://www.cali.ro/14-stress-management-b-complex.html
Altceva ar mai fi Rhodiolin(tot de la Calivita)
Eu am luat Stress Management b complex si m-am simtit mai bine, am scapat de stres si de neliniste.
Chiar M-a ajutat.
Sper ca te va ajuta si pe tine.
Sanatate!
Ceva antistres iti recomanda psihiatrul. Doar el poate prescrie medicatie asupra psihicului. Tot ce tine de homeopatie si naturiste sunt apa de ploaie. Antidepresivele opresc plânsul si reglează somnul.
Poti cauta pe cineva cu care sa vorbesti, asta te-ar putea ajuta. Poti merge si la un psiholog eventual, poate si niste medicamente dar sa fie prescrise de medic, nu lua asa ce crezi tu ca ti-ar putea face bine.
Hmm, o vizita la psiholog si un tratament adecvat ar face minuni in cazul tau la modul cel mai serios. Incearca o vizita la psiholog. Cu starile astea nu-i ok si nu o iau drept fita, poti ajunge sa-ti faci rau. Bineinteles cam ai nevoie de un partener/partenera de viata (nu stiu daca esti fata sau baiat), acum depinde si ce varsta ai. Incearca sa iesi cu prietenii nu sta in casa, nu asculta muzica trista. Lasa serialele deprimante, odihneste-te suficient. Evita gandurile negre, consuma fructe in special banane (la fel nu glumesc cauta pe google), baga 3 banane dimineata, un iaurt lichid de la zuzu si inca ceva fructe si incepe o viata sanatoasa.
Am aproape 21 de ani, am prieten, dar nu e in tara si prieteni asa nu am deloc, doar o singura prierena din copilarie care e ramasa la facultate un am fost si eu
Incearca sa ai o discutie cu prietenul tau, tu sigur vrei sa vorbesti mai mult timp cu el, nu? Probabil nici nu lucrezi si stand numai acasa te vezi singura. Sunt mai multe sanse, poti pleca la prietenul tau, poti sa incerci sa faci ceva mai serios de exemplu sa-l tragi pe el in tara si va mutati impreuna sau sa gasesti ceva un loc de munca orice incat sa nu mai stai acasa.