| blablablab a întrebat:

Buna tuturor, de ceva zile ma confrunt cu o problema de piele, nu stiu ce este exact, eczema sau intoxicatie, toti medicii imi spun ca e intoxicatie, mi-au dat pastile care dupa spusele lor sunt dintre cele mai puternice cu antihistamine(parca asa le zicea), acum mi-am mai luat ceva crema dar nimic, nimic, nimic nu functioneaza, am bubite cam pe tot corpul inclusiv pe fata si nu-mi pot da seama ce le-as putea face ca nu merge nimic, nu m-am mai confruntat cu problema asta. Inainte sa se intample, cu o zi inainte, am mancat niste branza topita care imi provoca voma, da, nu stiu de ce am mai mancat, o fi de la asta? Nu stiu ce sa zic, de ce nu merge cu nimic sa treaca... si e aiurea ca arata urat, ma simt ca o broasca raioasa sincer straight face, nu am absolut niciun simptom, nu ma mananca, nu-mi provoaca febra, voma si altele, pur si simplu exista pe pielea mea si atat, niste bubite care arata ca eczema, din pozele de pe net, vi s-a intamplat? Ce as putea face? Am zis ca daca nu merge nici cu crema nici cu astea sa ma duc la spital macar sa ma indrume la un medic ca oricum nu ma baga in seama la spital...sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

''toti medicii imi spun ca e intoxicatie''
La diagnostic ce scria daca tot ai fost la atatia medici?

| blablablab explică (pentru alina2k18):

Pai nu mi da nimeni foi si hartii, vorbesc cu mine in 2-3 randuri, imi dau ceva si ma trimite acasa, nu stau sa ma analizeze mot-a-mot cum trebuie si nici n am pretentii la mai mult ca asa fac din cauza virusului, nu stau sa ma inspecteze, 2 3 intrebari, ia asta si ceau si nu merge nimic din ce imi dau ei