| Eligirl a întrebat:

De curand am facut o albire dentara cu lampa zoom la stomatologie. Dupa aproximativ 3 zile mi s-au ingalbenit dintii din nou, substanta cica nu a reactionat pe dintii mei. Ati mai patit careva asa ceva? Sau sunt singura? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RowseRj a răspuns:

Nu. Nu am pățit. Dar ești fumătoare? Că poate asta ar putea explica problema. Sau bei alcool?

| Eligirl explică (pentru RowseRj):

Sincer am fumat putin dupa vreo 3 zile de la procedura. Dar alcool sau alimente colorate nu am consumat

| Rux2000 a răspuns (pentru Eligirl):

Cafea?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ori ei nu ti au facut un detartraj profesional, in acest caz reclamatie la opc, ori tu nu ai respectat indicatiile lor după detartraj nu fumezi nu bei cafea, ca asa degeaba îi reclami, ei au argumente sunt medici, si te pot acuza pe tine ca nu ai respectat, chiar daca vina este a lor ei banii nu o sa-ti dea inapoi, cit te a costat detartrajul?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi inapoi la cabinet si arata le "opera" si spune le ca le recalmi cabinetul la O.P C, dar asta poti face doar daca tu esti 100% sigură ca ai respectat tot ce au zis doctorii sa faci după detartraj.