| DanielEne21 a întrebat:

De curand am vazut la tv o stire despre donarea spermei..am vazut indivizi vandandu-si sperma pe bani grei, iar din cate am inteles eu daca mergi la o banca de sperma nu ti se ofera niciun ban..nimic..atunci de ce se mai intreaba lumea dc tinerii aleg sa isi vanda sperma pe cateva mii de euro decat sa o doneze? ..sunte de acord ca e un act de toata lauda. intrebarea mea este : Daca e adevarat ca in schimbul spermei nu ti se ofera nimic ca o banca de sperma si a doua intrebare ..chiar iti ofera cineva 1000-2000-3000 euro pentru sperma?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A dona: a da gratuit. In aceste conditii, cum sa fii platit?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu cred ca la banca de sperma esti platit, poate nu in Romania.

Sunt fie cupluri care nu pot avea copii, fie cupluri de gay care folosesc inseminarea artificiala / mame surogat pentru a avea copii

| ovidiu13b a răspuns:

La bancă poate că nu îți oferă nimeni bani pe ea... a dona = a da gratuit. dar dacă este vreun cuplu. ceva care nu pot avea copii, ar cumpăra sperma doctorul(cabinet privat.) și nu cred eu. că pe degeaba

Răspuns utilizator avertizat
| Mariomeu28 a răspuns:

De regula se plateste 50 eur/doza. Tinerii aceia fac bani donand perioade lungi de timp atat cat sunt acceptati ca donatori. Nu esti acceptat nelimitat pentru ca exista riscuri. Exemplu copii rezultati, sa se intalneasca si casatoreasca in viitor fara sa stie ca sunt frati biologici dupa tata.

| Ion976 a răspuns (pentru Mariomeu28):

În cazul asta te duci la o banca se sperma donezi cat te lasă, și după ce nu mai te lasă te duci la alta banca se sperma ( și iei banu și de acolo ) și tot asa.