Heey! Nu te da batuta!
Faptul ca renunti la dulciuri si paine etc. nu o sa faca mare lucru. Stiai ca si atunci cand iti este pofta te ingrasi?
Ar trebui sa iai din toate, dar in cantitati mai mici, fara mancare dupa 6 seara, doar salata, ciocolata neagra.
Plus la astea exista o metoda super tare de a slabi daca ai vointa.
FA EXERCITII.
Incearca http://www.youtube.com/watch?v=BZEwjYPgkWw
cate 20 minute pe zi, si intr-o saptamana vei simti deja cum slabesti.
Mult succes! (si eu am aceeasi problema)
Oh,multumesc foarte mult! Mult succes si tie in aceasta super-enervanta problema cu kilogramele ! >
Buna. aceeasi probleme o aveam si eu sa zic asa am 15 ani si 1.70 m acum 1 luna aveam 57 kg iar acum am ajuns la 48 ..ca sa incep cu inceputul. am inceput cu dieta disociata 3-3-3, am auzit de la mai multe fete ca fumatul ar slabi fumam 3 tigari pe zi si practicam f mult sport ( mers cu bicicleta 15 km + exercitii acaS`. si uite asa. in urmatoarele 3 saptamana nu`mi mai invineau hainele ) nu te-as sfatuii sa fumezi, deoarece e greu sa te lasi dupa. deci. incearca aceasta dieta timp de o luna : 3 zile - fructe; 3-zile -legume; 3 zile- carne de pui; 3 zile carte de peste... apoi repeti ar fi fain daca ai consuma niste otet de mere 1 lingurita la o cana d apa calduta. ajuta ff mult la slabit app. practica mult sport :* sa atragi multi baieti la maree Succes!