| iiFlower a întrebat:

E vara ...asta inseamna la mine ca trebuie sa merg la mare! happy Toate bune si frumoase,dar nu sunt intr-o forma fizica atat de bunastraight face. Imi puteti spune cum sa scap de aripioare si burtica sad? stiu ca e imposibil sa arat trasnet peste o luna, dar jur ca imi dau toata silinta sad. o sa incep o dieta gen : apa plata peste 2 l pe zi,fara dulciuri,paine,sucuri,prajeli, fara mancat dupa 6 seara, etc. happy Pe mine ma intereseaza exercitiile fizice pe care trebuie sa le fac..si inca o problema, celulita sad.Cum as putea sa o fac mai putin vizibila in maxim 1 luna? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MhElenag a răspuns:

Buna. aceeasi probleme o aveam si eu sa zic asa big grin am 15 ani si 1.70 m big grin acum 1 luna aveam 57 kg iar acum am ajuns la 48 ..ca sa incep cu inceputul. am inceput cu dieta disociata 3-3-3, am auzit de la mai multe fete ca fumatul ar slabi big grin fumam 3 tigari pe zibatting eyelashes si practicam f mult sport big grin ( mers cu bicicleta 15 km + exercitii acaS`. si uite asa. in urmatoarele 3 saptamana nu`mi mai invineau hainele laughing) nu te-as sfatuii sa fumezi, deoarece e greu sa te lasi dupa. deci. incearca aceasta dieta timp de o luna : 3 zile - fructe; 3-zile -legume; 3 zile- carne de pui; 3 zile carte de peste... happy apoi repetiwinking ar fi fain daca ai consuma niste otet de merebatting eyelashes 1 lingurita la o cana d apa calduta. ajuta ff mult la slabitwinking app. practica mult sport :* sa atragi multi baieti la maree love struck Succes!

| MhElenag a răspuns:

Scuzeee pentru greseli...m`am grabit big grin

| OneMoreGirl a răspuns:

Heey! Nu te da batuta!
Faptul ca renunti la dulciuri si paine etc. nu o sa faca mare lucru. Stiai ca si atunci cand iti este pofta te ingrasi?
Ar trebui sa iai din toate, dar in cantitati mai mici, fara mancare dupa 6 seara, doar salata, ciocolata neagra.
Plus la astea exista o metoda super tare de a slabi daca ai vointa.
FA EXERCITII.
Incearca http://www.youtube.com/watch?v=BZEwjYPgkWw
cate 20 minute pe zi, si intr-o saptamana vei simti deja cum slabesti.

Mult succes! (si eu am aceeasi problema)

| iiFlower explică (pentru MhElenag):

Mersi mult Elena! laughing)) sper sa-i atrag rolling on the floor) :* :*

| iiFlower explică (pentru OneMoreGirl):

Oh,multumesc foarte mult! happy love struck Mult succes si tie in aceasta super-enervanta problema cu kilogramele sigh! >big grin