| Ali0606 a întrebat:

Bună tuturor! Liv.52 poate dăuna în vreun fel dacă este luat fără prescripția medicului? Cam de o lună am început să simt o durere în partea dreaptă sub coaste.Dar si mai jos cam in directia buricului, uneori și în stânga.Mai am și senzație de greață și urină care este de un galben inchis la culoare.Toate aceste simptome nu sunt constante apar in anumite momente ale zilei iar durerile nu sunt foarte mari. Bănuiesc că ar fi vorba de probleme ale vezicii biliare pentru că durerile se resimt mai des după ce mănânc.La probleme ale ficatului nu m-aș gândi pentru că nu consum alcool absolut deloc, pastile nu iau decât foarte rar și sunt tânără.Singura problemă este alimentația care este una foarte dezordonată. Jonglez între deficit caloric și binge eating. Vreau să îmi spuneți dacă par a fi probleme mai grave și dacă suplimentele m-ar ajuta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu dauneaza daca il iei cu masura.
„Singura problemă este alimentația care este una foarte dezordonată."
Aici e problema.

| Cresta a răspuns:

Tu banuiesti si iei tratament dupa ureche. Poti agrava afectiunea pe care o ai. Nu crezi ca un medic stie mai bine decat tine?

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu mergi la medic sa-ti faci analize serioase, ca totul luat dupa ureche poate sa-ti afecteze anumite organe, mai ales ca nici nu mananci sanatos.

| Ali0606 explică (pentru Cresta):

Știu foarte bine că trebuie să fac analize că să aflu exact cauza.Dar eu sunt neasigurată și nu dispun în acest moment de bani pentru controale, mai ales că cel mai apropiat spital de mine este unul privat și cam scump.Am vrut sa aflu dacă este bun Liv.52 pentru a nu se agrava afecțiunea existentă până reușesc să fac controale.

| Ali0606 explică (pentru Violleta2022):

Știu foarte bine că trebuie să fac analize că să aflu cauza.Dar eu sunt neasigurată și nu dispun în acest moment de bani pentru controale, mai ales că cel mai apropiat spital de mine este unul privat și cam scump.Am vrut sa aflu dacă este bun Liv.52 pentru a nu se agrava afecțiunea existentă până reușesc să fac controale.

| Ali0606 explică (pentru darrio2007):

Mulțumesc! știu că nu e bine dar nu mă pot controla mănânc compulsiv când sunt stresată.Am și renunțat la fumat de doua luni și îmi este și m-ai greu acum.

| doctorandus a răspuns:

Detox=escrocherie medicala.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

„Oricine spune: „Am un tratament de detoxifiere" profită de o afirmație falsă și este prin definiție un escroc", a proclamat Ernst în The Guardian în urmă cu 10 ani. https://www.theguardian.com/......th-science

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ali0606):

Macar pune mana si manaca sanatos, fara fast food, sucuri si porcarii, ca sa ajustezi cat de cat ficatul.
Ia-ti de munca si fa rost de bani, asigura-te la sanatate, ca sanatatea este extrem de importanta.

| Cresta a răspuns (pentru Ali0606):

De ce nu esti asigurata?

| Ali0606 explică (pentru Cresta):

Pentru că am terminat doar liceul și nu am lucrat.În prezent am un copil de 1 an jumate pe care nu am cu cine să îl las să merg la muncă si nici nu am unde. Zona unde stau este moartă. Stau la sat și locurile de muncă de aici sunt ocupate.