Nu dauneaza daca il iei cu masura.
„Singura problemă este alimentația care este una foarte dezordonată."
Aici e problema.
Tu banuiesti si iei tratament dupa ureche. Poti agrava afectiunea pe care o ai. Nu crezi ca un medic stie mai bine decat tine?
De ce nu mergi la medic sa-ti faci analize serioase, ca totul luat dupa ureche poate sa-ti afecteze anumite organe, mai ales ca nici nu mananci sanatos.
Știu foarte bine că trebuie să fac analize că să aflu exact cauza.Dar eu sunt neasigurată și nu dispun în acest moment de bani pentru controale, mai ales că cel mai apropiat spital de mine este unul privat și cam scump.Am vrut sa aflu dacă este bun Liv.52 pentru a nu se agrava afecțiunea existentă până reușesc să fac controale.
Știu foarte bine că trebuie să fac analize că să aflu cauza.Dar eu sunt neasigurată și nu dispun în acest moment de bani pentru controale, mai ales că cel mai apropiat spital de mine este unul privat și cam scump.Am vrut sa aflu dacă este bun Liv.52 pentru a nu se agrava afecțiunea existentă până reușesc să fac controale.
Mulțumesc! știu că nu e bine dar nu mă pot controla mănânc compulsiv când sunt stresată.Am și renunțat la fumat de doua luni și îmi este și m-ai greu acum.
„Oricine spune: „Am un tratament de detoxifiere" profită de o afirmație falsă și este prin definiție un escroc", a proclamat Ernst în The Guardian în urmă cu 10 ani. https://www.theguardian.com/......th-science
Macar pune mana si manaca sanatos, fara fast food, sucuri si porcarii, ca sa ajustezi cat de cat ficatul.
Ia-ti de munca si fa rost de bani, asigura-te la sanatate, ca sanatatea este extrem de importanta.