Da, depinde și de mărimea sânilor, multe mai avem câte o dunguliță sub sân, este normal...
Însă tu ai 15 ani, n-ar fi normal să-ți apară deja vergeturi, decât în cazul în care ai formele bogate, atât sânii(problema ta), dar și burtica.
De ce nu i-ai arătat mamei tale?
Este posibil sa ai vergeturi. Acestea apar atunci cand iei mult in greutate sau cand pielea se modifica in mod rapid. Probabil pielea ta nu a fost suficient de elastica sau sanii ti-au crescut mult prea repede si au aparut aceste rani, in interiorul pielii. Incearca sa folosesti crema hidratanta pe pielea sanilor pentru a preveni aparitia altor vergeturi.
Nu stiu cati ani ai dar poate sa fie din cauza maririi bustului (sanilor ), se numesc vergeturi
Am 15 ani Si eu m-am gandit tot la asta, dar sa stii ca in ultimul timp, sanii mei au avut aceeasi dimensiude, deci nimic nu s-a schimbat... Poate fi un semn ca o sa-mi mai creasca?
Depinde,ori ai dormit pe burta cu mana sub tine si ti ai facut niste semne (poate le aveai dar nu ti au sarit in ochi) ori te-ai iritat de la sutien, bustiera.Te-ai lovit in ultima perioada?
Vezi ca poate ai o perturbare hormonala, du-te la un endocrinolog si cere sa iti faca o explorare a suprarenalei ( cortizol, aldosteron), desi n-ar trebui sa se coloreze mov. uita-te daca alte zone se mai coloreaza asa (cicatrici, vergeturi) si daca te simti mai obosita ca de obicei.
Ar trebui sa pui o poza, ca sa vedem mai bine la ce te referi. Asa din descrierea ta nu imi pot da seama de nimic.