Da, depinde și de mărimea sânilor, multe mai avem câte o dunguliță sub sân, este normal...
Însă tu ai 15 ani, n-ar fi normal să-ți apară deja vergeturi, decât în cazul în care ai formele bogate, atât sânii(problema ta), dar și burtica.
De ce nu i-ai arătat mamei tale?
Ar trebui sa pui o poza, ca sa vedem mai bine la ce te referi. Asa din descrierea ta nu imi pot da seama de nimic.
Am 15 ani Si eu m-am gandit tot la asta, dar sa stii ca in ultimul timp, sanii mei au avut aceeasi dimensiude, deci nimic nu s-a schimbat... Poate fi un semn ca o sa-mi mai creasca?
Depinde,ori ai dormit pe burta cu mana sub tine si ti ai facut niste semne (poate le aveai dar nu ti au sarit in ochi) ori te-ai iritat de la sutien, bustiera.Te-ai lovit in ultima perioada?
Vezi ca poate ai o perturbare hormonala, du-te la un endocrinolog si cere sa iti faca o explorare a suprarenalei ( cortizol, aldosteron), desi n-ar trebui sa se coloreze mov. uita-te daca alte zone se mai coloreaza asa (cicatrici, vergeturi) si daca te simti mai obosita ca de obicei.
Este posibil sa ai vergeturi. Acestea apar atunci cand iei mult in greutate sau cand pielea se modifica in mod rapid. Probabil pielea ta nu a fost suficient de elastica sau sanii ti-au crescut mult prea repede si au aparut aceste rani, in interiorul pielii. Incearca sa folosesti crema hidratanta pe pielea sanilor pentru a preveni aparitia altor vergeturi.
dobrin1019 întreabă: