Inainte si eu deveneam nervos pe colegii mei de la lucru si ajungeam super stresat acasa si ma certam cu ai mei dar am invatat ca exista un truc simplu si usor se numeste ignore, pur si simplu daca mi se zice sa fac ceva si intre timp mai mi se spune sa fac altceva si inca ceva adica 3 lucruri deodata pur si simplu zic da si fac cum cred eu ca trebuie facut iar daca cineva ma enerveaza pur si simplu il tratezi cu neaparat cu bunatate si ai sa vezi cum se vor schimba cei din jurul tau mai ales daca ei tot continua si tu o sa fi zen.
Fi bun si totul se va schimba.
Daca ti se da o palma intoarce obrazul remember?
Hei! In prima faza, ai putea sa faci și niște analize ca sa nu mai ai bănuieli.
Sinceră sa fiu chiar zilele astea am avut și eu aceeași senzație ca sa zic așa, efectiv nu puteam sa mi controlez nervii, ma certam cu toată lumea. Încearcă sa te odihnești cum trebuie, eventual poți lua și niște magneziu care ajuta super mult. La mine a fost problema somnul, alimentația, le am neglijat. Și pe lângă asta ma saturasem de rutina, mai aveam și stări nasoale ca la un moment dat toți mai avem perioade când ne amintim de ceva nașpa sau ne supăram din diferite motive. M am certat cu multe persoane, parca îmi dădea satisfacție sa zic numai vorbe nasoale și sa rănesc acea persoana. După știam ca nu e bine și plângeam. a fost super nasol dar bine ca a trecut. Ideea e sa ai grija cu alimentația și somnul, evita chestiile care te-ar putea enerva și sa nu fugi de probleme, ai putea sa le rezolvi.
Toți trecem prin episoade nasoale. chiar dacă nu vrem, dar sunt temporare.
Dupa cum zici, problemele mamei cu tiroida, ar fi bine sa faci si tu niste analize de hormoni. De obicei stari din astea au femeile din cauza hormonilor. Daca nu ai probleme hormonale inseamna ca poate fi psihic
anoooonimm77 întreabă: