Eu ma culc dupamaiaza in timpul scolii pentru ca eram obosita. poate esti u prea obosita.culcate si nu te va mai durea.bea un ceai de iasomie si stai linistita.p.s ceaiul de iasomie e putin acru dar isi face efectul. poate esti anemic.nu te speria d nume ca inseamna lipsa d calciu si m mult magneziu.bea calciu dizolvat ca trece si asa. daca nu trece du-te la medic. funda?
Iesi putin la aer curat, undeva in natura.
Daca nu trece si te simti in continuu asa, apeleaza la un medic, posibil sa te fi imbolnavit.Multa bafta. Fa-te bine. puup.
Daca vrei da-mi id-ul de mess sa vb.
Buna si eu patesc asa ma simt slabita si simt ca-mi ard ochii eu atunci doar iau un paracetamol beau un cea si ma invelesc cu ditamai patura si chiar daca mie cald tot o tin chiar si daca transpiri este un tratament f vechi si iti trece raceala
Consulta un medic, este cel mai indicat daca nu te simti bine. Du-te la medicul de familie si explica-i simptomele tale. Sper sa te ajute.
Buna am eu o solutie odihneste-te du-te si te culca cel putin 3 ore o sa iti vii in fire si eu asa am patit-o dar dupa un somn dulce mi-a trecut o sa uiti ca te-a durut capul si ca ti-a fost rau:fundita?
1.Am incercat sa ies la aer curat.
2.Am incercat cu pastile si ceai.
3.Am incercat sa ma culc...asta a fost printre primele lucruri pe care le-am incercat.
Alte remedii mai babest de ex. sa mananc nu stiu ce (o planta, un fruct, o leguna, etc)