| cupru a întrebat:

Buna!
URGENT!
Ce sa fac daca ma doare capul si ma simt slabita?
Am incercat multe... ceai, pastile, miere...si tot ce se mai zice ca-i bine.Rog seriozitate.Am uitat sa zic:fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| moustache a răspuns:

Eu ma culc dupamaiaza in timpul scolii pentru ca eram obosita. poate esti u prea obosita.culcate si nu te va mai durea.bea un ceai de iasomie si stai linistita.p.s ceaiul de iasomie e putin acru dar isi face efectul. poate esti anemic.nu te speria d nume ca inseamna lipsa d calciu si m mult magneziu.bea calciu dizolvat ca trece si asa. daca nu trece du-te la medic. funda?

6 răspunsuri:
| Vichtory a răspuns:

Iesi putin la aer curat, undeva in natura.
Daca nu trece si te simti in continuu asa, apeleaza la un medic, posibil sa te fi imbolnavit.Multa bafta. Fa-te bine. puup.
Daca vrei da-mi id-ul de mess sa vb.

| ederaionela a răspuns:

Buna si eu patesc asa ma simt slabita si simt ca-mi ard ochii eu atunci doar iau un paracetamol beau un cea si ma invelesc cu ditamai patura si chiar daca mie cald tot o tin chiar si daca transpiri este un tratament f vechi si iti trece raceala

| SecretLady91523 a răspuns:

Consulta un medic, este cel mai indicat daca nu te simti bine. Du-te la medicul de familie si explica-i simptomele tale. Sper sa te ajute.big grin

| VictorL a răspuns:

Buna am eu o solutie odihneste-te du-te si te culca cel putin 3 ore o sa iti vii in fire si eu asa am patit-o dar dupa un somn dulce mi-a trecut o sa uiti ca te-a durut capul si ca ti-a fost rau:fundita?

| cupru explică:

1.Am incercat sa ies la aer curat.
2.Am incercat cu pastile si ceai.
3.Am incercat sa ma culc...asta a fost printre primele lucruri pe care le-am incercat.
Alte remedii mai babest de ex. sa mananc nu stiu ce (o planta, un fruct, o leguna, etc)

| cupru explică (pentru Vichtory):

Poi....cupru_21