Buna melynda.Eu din pacate nu iti pot trimite mesaj deoarece mi-am facut contul ieri si nu stiu de ce nu imi da voie asa ca iti voi scrie aici
In primul rand trebuie sa ai un program de somn destul de sanatos adica sa te pui sa dormi pe la 11, maxim 12.Asta e regula de baza la aceasta dieta, si sa te trezesti la maxim 10.
La micul dejun(orele 9-10):30 grame paine prajita(o felie medie)+ 30 grame branza slaba, telemea sau 1 ou fiert+legume...sau un triunghi de branza topita
Prima gustare(orele 12-12:30):1 iaurt 200g de 3, 5% grasime sau 1 baton fitness
Pranz(orele 15-15:30):ciorba(cata vrei dar sa nu fie cu ingroseala)+100g cartofi piure sau orez sau paste+30g branza+150 grame carne de pui la gratar sau peste sau 2 felii sunca presata+legume
Gustare 2(orele 17-17:30):100g fructe-de ex 2 kiwi, 1 portocala, 1 banana(mai rarut), sau 1 gref
Cina(orele 20-20:30):30g paine +100g carne slaba+legume sau un bol de supa sau o salata verde cu carne slaba sau mamaliguta cu branza slaba 200g
Gustare 3:200 g fructe
Ai grija sa nu fie alte gustari intre mese si nu uita sa faci sport.In prima faza poate ti se pare greu de tinut insa dupa ce te obisnuiesti, o sa ai un stil de viata sanatos si o sa incepi sa dai surplusul de kilograme si o sa slabesti frumos.Nu te baga in diete care iti promit marea cu sarea ca iti faci mai mult rau, vorbesc din proprie experienta.Mult succes
Buna melynda.Eu te sfatuiesc sa mergi la un nutritionist care sa iti faca o dieta in functie de preferintele tale si in functie de programul pe care il ai zilnic.Eu am tinut foarte multe diete din auzite si mi-am facut mai mult rau.In loc sa imi fac un bine, din cauza multor diete, am ajuns sa gasesc un regim de viata sanatos care sa dea rezultate.Si da,greful ajuta la curele de slabire linsa e important sa fie mancat ca gustare, intre mese si nu imediat dupa mancare. Sper ca am fost de ajutor. Daca doresti, iti voi spune si regimul pe care il urmez eu
User252426 întreabă: