| Farcas_Alina_1979 a întrebat:

Buna va rog sa ma intelegeti povestea mea e asta : sunt stresata de la un timp si chear nustiu de ce dexemplu astazi mi-a venit ameteala si simteam oboseala nu stiu momentan sa explic dar am probleme mari in fiecare aceeasi poveste m-am saturat si anume merg si eu la scoala si vine una care banuiesc ceva eu de ea si vine sa imi spuna ea nu stiu ce si se mai aduna ele 3 si ma vorbesc pe mine sunt foarte sigura de asta si sunt foarte invidioase deci numai suport as vrea ca sa se termine povestea asta odata urasc asta si stiti am mai auzit toate vorbeau despre mine si eu eram langa ele si ele nici macar nu vorbeau incet pentru ca stiu ele ca eu nu le spun niciodata la diriginta de ca ma face in toate felurile pentru ca n-am tupeul lor dar o sa incerc sa il am si intrebarile mele sunt cum sa fiu mai tupeista si stiu ca nu voi reusi niciodata sa multumesc pe toata lumea dar aas vrea odata sa se termine cu povestea asta ca numai pot si as vrea sa ma relaxez in vana mai bine pentru a ma simti bine si eu va rog sa imi raspundeti pana la 4 sau si maine nu conteaza dar in astea 2 zile ori la 4 ori maine de preferat la ora 4 va rog funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BloodyDagger a răspuns:

Arata-le indiferenta. Le va pieri cheful. Si ar fi bine sa lasi stresul la scoala. Nu e sanatos sa il cari dupa tinewinking

4 răspunsuri:
| Farcas_Alina_1979 explică (pentru BloodyDagger):

Mersi,si cu relaxamentul ce sa fac cu relaxarea ca am mai scris cum sa fiu si relaxata in cada raspunde-mi te rog acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am înţeles mai nimic din ce ai tastat, dar cum sunt o persoană bună mă voi strădui să îţi răspund la întrebările pe care cred eu, că le-ai pus.
Ameţelile şi oboseala bruscă se pot datora anemiei. Fă-ţi nişte analize la medic şi vezi dacă totul este ok cu organismul tău. Sau ia calciu.
Cât despre acele fete care te bârfesc (cred) arată-le că nu îţi pasă. Dacă nu poţi, măcar prefă-te indiferentă.
Dacă te bârfesc CHIAR pe tine, înseamnă că n-au deloc creier şi nici viaţă personală. Li se pare mai interesantă a ta, dintr-un motiv foarte ascuns...
Tupeul nu se prinde stând în casă plângând şi cerând ajutor pe site-urile de socializare. Dacă vrei să fi tupeistă, data viitoare când acele fete te bârfesc aruncă-te kamikaze peste ele, apoi ridică-te şi smulge-le părul din cap.

| BloodyDagger a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti tare. Vorbesc serios.

| Farcas_Alina_1979 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc