Arata-le indiferenta. Le va pieri cheful. Si ar fi bine sa lasi stresul la scoala. Nu e sanatos sa il cari dupa tine
Mersi,si cu relaxamentul ce sa fac cu relaxarea ca am mai scris cum sa fiu si relaxata in cada raspunde-mi te rog acum.
N-am înţeles mai nimic din ce ai tastat, dar cum sunt o persoană bună mă voi strădui să îţi răspund la întrebările pe care cred eu, că le-ai pus.
Ameţelile şi oboseala bruscă se pot datora anemiei. Fă-ţi nişte analize la medic şi vezi dacă totul este ok cu organismul tău. Sau ia calciu.
Cât despre acele fete care te bârfesc (cred) arată-le că nu îţi pasă. Dacă nu poţi, măcar prefă-te indiferentă.
Dacă te bârfesc CHIAR pe tine, înseamnă că n-au deloc creier şi nici viaţă personală. Li se pare mai interesantă a ta, dintr-un motiv foarte ascuns...
Tupeul nu se prinde stând în casă plângând şi cerând ajutor pe site-urile de socializare. Dacă vrei să fi tupeistă, data viitoare când acele fete te bârfesc aruncă-te kamikaze peste ele, apoi ridică-te şi smulge-le părul din cap.