Pisi, tu esti fetita sau baietel?
Aici zici ca mergi cocosat si în 16 Iunie | SkyWaLkeR1 explică (pentru Iuliana1188):
Am facut analize în aprilie, nu aveam nimic, am luat niște calciu și vitamine
. Atunci aveam glicemia 101, 87 sad eram și cam stresata
In 3 zile de la stresatA esti cocosat?
Te rog nu te supara pe mine, te rog mult dar...
As zice sa iti cauti un apartament foarte aproape de spital ( daca se poate chiar langa) si sa te muti acolo.De ce? Asa poti ajunge in maxim 5 minute la doctor si sa il stresezi.
A fost doar o gluma, sa nu o iei in serios
Nu am ganglioni care sa se miste, dar sunt putin cocosat( nu tot timpul, uneori reusesc sa stau drept cateva ore, apoi imi uit si gata)
Astea fiind zise, am observat ca imi tremura o mana intr-un mod foarte ciudat(nu ca la Parkinson, ci ca la o mana de robot scurcircuitat-cum vezi in filme)
Eu merg cosata demul timp, cam un an, așa că nu comenta dacă nu stii.
Sunt fata
Naspa
Nu imi caut apartament
Deci nu ai ganglioni de aia cum am eu?
Nu.
Ganglioni clar nu am(decat aia din creier)
Daca apare vreunul te anunt
...
Ha, ha, ha
Asta a fost ceva așa de amuzament, care nu e amuzant.
Și ce?
Mie clar nu-mi vine a râde, râzi tu cât vrei până da și în tine o problemă, atunci esti tu cadavru
Stai linistita ca de mine daca da o problema.nu ma cocosez, nu raman insarcinat, nu am cancer nici alte boli; si imi trece pe a doua zi.
Si daca chiar voi avea o boala grava, macar pana atunci voi trai fericit si nu cu ideea ca sunt grav bolnav.
In fiecare zi vii cu ceva, chiar ai o problema. La inceput credeam ca faci misto
Credeai, dar nu fac niciun mișto! Eu cocosata merg ca așa merg eu, nu ca am probleme.
Și eu de unde stiu ca, chiar nu am o boală gravă? Am tratament pentru arsuri ca am fost la medic și am antibiotice(ca am și roșu în gat)
Nu imi trece mi-e așa pe a doua zi, ca greață a ținut o lună și ceva și arsurile le am de 3 luni... Așa ca nu trece pe a doua zi!
LarisaChe07 întreabă: