anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce exercitii fizice ati facut pentru a scadea in greutate? Exercitii care sa dea roade si sa nu fie nevoie sa va infometati! Multumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Orice exercitiu sau sport este bun...important este sa faci cat mai multa miscarehappy

| M4RK a răspuns:

Alergare, antrenament cu greutati, gimnastica, mersul cu bicicleta, flotari...winking

| danutza a răspuns:

Poi sincer eu nu am avut nevoie de exercitzi fizice dar ele sunt foarte recomandate in fiecare dimineata de ex poti sa te apuci si de un sport :baschet, atletism... dar sa fim seriosi fara o alimentatzie sanatoasa nu rezolvam nimic happy

| crisS a răspuns:

Http://stiri.kappa.ro/......37036.html
http://stiri.kappa.ro/......27612.html

Vezi aici mie mi s-au parut interesante
Bafta! :)

| sticss a răspuns:

Sincer? am alergat in fiecare dimineata si seara am facut gimnastica si a dat roade nu mancam dimineata fumam prima data cand ma trezeam dupa aia mancam decat la pranz si seara pe la 6 si dupa fiecare masa o tigara si uite asa am dat jos 3 kg dar in fine aveam 50 d kg si am ajuns la 42 ca mam obisnuit asa depinde de tine acum

| laramaria a răspuns:

Saritul cu coarda e un exercitiu bun si pentru sanatate si pentru slabit, si alergare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mers pe jos alert o ora cel puti, zilnic. Garantat!

| Anonimus_1246 a răspuns:

Buna intrebare as avea si eu nevoie de acest sfat...

| Andrei_7632 a răspuns:

Salut!

100 flotari si abdomene, dimineata si seara, cat mai multe
Si incearca sa mananci sanatos

Succes!