Eu inca urmez sfatul medicului de familie, si in perioada rece iau Vitamax, una pe zi pentru 10 zile, pauza o luna si tot asa. Aproape zilnic imi fac sucuri din fructe si legume la blender (preferatul meu: morcov, sfecla rosie, telina, mar, miere, catina si apa). Optiunea pentru ceaiuri, sunatoare sau coada soricelului, sau ceva de fructe. Consum multa apa (si cafea ).
Cu toate astea tot intru pe antibiotic de 2 ori pe an, cand te ia...te ia . Sanatate!
Ceai, salate, gargara...
https://www.youtube.com/watch?v=Lua9NvwSH2I
Suc de portocale, climentine, mandarine, grapefruit sau limonada. Facute in casa.
Mai mananc avocado, rodie si lapte de cocos cu tot cu miezul nucii ( eu nu-l strecor ).
Cam atat fac eu si o duc bine asa, inainte raceam incontinuu. Daca o saptamana adunata intr-o luna eram bine chiar era o minune la mine.
Eu am grija sa mananc sanatos, intotdeauna cat mai multe fructe si legume de sezon, din piata, cat mai multe verdeturi posibil (contin vitamina C), precum si lactate naturale. Nu ma infometez, nu mananc multe chimicale. Stau cat pot de mult la lumina solara (vitamina D este importanta pentru imunitate). Ma vaccinez impotriva gripei in fiecare an.
Buna eu iau in fiecare dimineata o pastila de Vitamina C de 1000..si nu am nimic...chiar pot sa iti spun ca eu inainte aveam o imunitate la pamant si de cand iau nici macar nu am racit.
Salut!
Catina cu miere de albine,e foarte buna combinatia asta pentru sistemul imunitar, eu am consumat si m-a scapat de o raceala (ma rog, era la inceput raceala, dar a oprit continuarea ei).
Eu asta am folosit, mi s-a parut ok.
Poti cauta pe google mai multe detalii.
O seara frumoasa
Pentru o imunitate buna iarna, eu consum foarte multe citrice.Acum 2 ani am gustat un fruct numit pomelo, care e citric si mancam zilnic, adica mancam cam unul pe zi uneori. Pomelo are forma unui pepene galben, cam asa.Mai mancam si portocale, mandarine si clementine carw sunt si ele foarte bune